Кулінарія

Курячі котлети з беконом і базиліком

— 25 липня 2012 —

600 г курячого фаршу, 100 г бекону (сирокопчена грудинка),  невеликий пучок свіжого базиліку або 1 ч. л. сухого, 1 невелика цибулина, 1 яйце, 2 ст. л. панірувальних сухарів + ще для панірування котлет,  сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Рецепти смузі: смачно та корисно

— 18 липня 2012 —

Мешканці Лондона й Нью-Йорка постійно кудись поспішають, і саме вони колись придумали пити їжу на ходу. Саме в цих містах вперше були відкриті бари соків і бари супів, а також був винайдений напій, на якому ґрунтується сучасна тенденція. Мова йде про смузі.


Кава з шоколадом і вершками

— 18 липня 2012 —

Кава (чорний міцний) - 1 л, бренді - 150 мл, апельсин - 1 шт., шоколад гіркий - 200 г, вершки (жирність 35%) - 200 мл.


Сир у тісті

— 18 липня 2012 —

Cир - 200 г, яйця курячі - 2 шт., вода - 4 ст. л., борошно - 4 ст. л., масло рослинне - 2 ст. л., сіль, чорний перець.


Шашлик з курячої печінки

— 18 липня 2012 —

Печінка куряча - 500 г, жир курдючний - 150 г, цибуля - 2 шт., гранатовий сік - (з одного граната), коріандр - 1 щіпка, сіль, червоний мелений перець.


Короп запечений у фользі

— 11 липня 2012 —

Короп - 1-1,2 кг; морква - 3 шт.; цибуля ріпчаста - 6 шт.; приправи для риби; масло рослинне, зелень.


Бісквітний абрикосовий пиріг

— 11 липня 2012 —

120 г вершкового масла кімнатної температури, 150 г цукру, 2 яйця, 200 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 1/8 ч. л. солі, 1 ст. л. ванільного цукру, 12-13 абрикосів невеликого розміру, цукрова пудра для посипання.


Куряче філе з сиром і шинкою

— 11 липня 2012 —

4 філе курячих грудок, 4 тонких скибочки шинки, 4 тонких скибочки сиру, пара гілочок петрушки, сіль і перець - за смаком, 100-120 г крекерів або панірувальних сухарів, 2 яйця, 2 ст. л. борошна.


Маринований сир

— 11 липня 2012 —

Шматочок звичайного твердого сиру - 250-300 г; лимон; «Прованські трави» або «Трави італійської кухні» (можна змішати базилік, м'яту, орегано - свіжі або сушені) - велика щіпка суміші; мед - 1 ст. л.; оливкова олія для заливки - приблизно 0,5 склянки (залежить від кількості сиру, можна долити).


Абрикосовий джем

— 4 липня 2012 —

Щоб він мав гарне, жовтогаряче забарвлення, його не треба занадто довго варити. І, взагалі, варити краще невеликими порціями. 

Абрикоси - 1 кг, цукор - 800 г, лимонна кислота - 6 г. 


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс