Кулінарія
Пісочний пиріг з ягодами
— 24 червня 2021 —
М’який кисломолочний сир - 400 г, вершкове масло - 100 г, борошно - 250 г, цукор - 100 г, цукрова пудра - 100 г, яйце - 1 шт., свіжі ягоди (будь-які) - 300 г, листочки м’яти - 3-5 шт., сіль.
Бузиновий квас
— 13 червня 2021 —
Суцвіття бузини - 15 шт., лимон - 1 шт., лимонна кислота - 1,5 ч. л., цукор - 600 г, вода - 4 л.
Традиційний рецепт зеленого борщу
— 13 червня 2021 —
М'ясо (на ваш смак) - 600 г, вода - 3 л, картопля - 400 г, морква - 1 шт., щавель - 200 г, зелень кропу - 1 пучок, зелень петрушки - 1 пучок, зелена цибуля - кілька пір'їн, яйця - 4 шт., лавровий лист - 1 шт., перець горошком - 5 шт., сіль, перець - до смаку.
Літній салат з авокадо, куркою й полуницею
— 13 червня 2021 —
Курячі грудки - 500 г, авокадо - 2 шт., листи салату - пучок. Для заправлення: вершки - 30 мл, томатна паста - 15 мл, сметана - 15 мл, сіль, перець - до смаку.
Французькі грінки
— 5 червня 2021 —
Батон із пшеничного борошна - 6 скибочок; куряче яйце - 1 шт.; молоко - 50 мл; мелена кориця - 0,5 ч. л.; рослинна олія - 30 мл.
М’ясо по-французьки з картоплею та грибами
— 5 червня 2021 —
Свинина - 1 кг, цибуля - 2 шт., картопля - 1 кг, гливи - 800 г, твердий сир - 400 г, сіль, перець чорний мелений - за смаком, вершки жирні - 250 мл, борошно - 1 ст. л., вершкове масло - 50 г.
Окрошка на сметані з яловичиною
— 5 червня 2021 —
Яєчний жовток варений - 2 шт., відварна яловичина - 400 г, огірок - 3 шт., редис - 5 шт., варена картопля - 3-4 шт., зелена цибуля - 1 пучок, гірчиця - 3 ст. л., сметана або кефір - 500 г, вода (або сироватка) - 1 л.
Домашній пломбір з молока і вершків
— 5 червня 2021 —
Молоко - 160 мл, жовток - 3 шт., цукор - 150 г, вершки - 500 г, ванільний екстракт або ванілін - 2 г.
Сирні палички, запечені в духовці
— 5 червня 2021 —
Моцарела - 180 г, панірувальні сухарі - 200-250 г, італійські трави - 1/2 ч. л., вершкове масло - 2 ст. л., сіль - 1,5 ч. л., перець чорний мелений - 1/4 ч. л., яйця - 3 шт., вода - 2 ст. л., борошно - 30 г, рослинна олія - 1 ч. л.
Як довше зберегти свіжість хліба й іншої випічки
— 5 червня 2021 —
Прості поради допоможуть завжди насолоджуватися м’якою серединкою й хрусткою скоринкою.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |