Кулінарія
Запіканка з кабачків з яйцями й сиром
— 23 липня 2021 —
Невеликі кабачки - 2-3 шт., сир - 100 г, яйця - 4 шт., молоко - 250 мл, сіль - до смаку, перець - до смаку, олія рослинна - 1 ст. л., цибуля зелена - до смаку.
Вишневий соус до птиці
— 23 липня 2021 —
Заготовлюючи вишню в зиму, необов’язково робити з неї соус, можна закрити ягоду у власному сокові або заморозити в холодильнику. Прийде час, і ви швидко приготуєте соус із замороженої ягоди. Один з таких рецептів вишневого соусу до качки ми й пропонуємо. До речі, качка може бути замінена індичкою або куркою. Для страви нам знадобляться:
Сирники з манною крупою
— 11 липня 2021 —
Сир кисломолочний (5-9%) - 400 г; манна крупа - 50 г; цукровий пісок - 50 г; рисове борошно - 50 г; куряче яйце - 1 шт.; ванілін - 2 г; рафінована рослинна олія - 20 мл.
Котлети з тріски із сиром і картоплею
— 11 липня 2021 —
Картопля - 400 г, сіль - до смаку, вершкове масло - 3 ст. л., філе тріски - 450 г, мелений чорний перець - до смаку, вустерський соус - 1 ч. л., гірчиця - 1 ст. л., яйце - 1 шт., зелена цибуля - 3 стебла, петрушка - 1/2 пучка, твердий сир - 150 г, панірувальні сухарі - 2 ст., рослинна олія - 1,5 ст. л.
Рослинне молоко в домашніх умовах
— 11 липня 2021 —
Протипоказання до вживання молока - не привід відмовитися від молочного смаку. У природі існує його рослинна альтернатива. Причому «подоїти» рослини можна в себе вдома, тобто приготувати рослинне молоко самостійне.
Заготовки з чорної смородини: як приготувати варення, джем і желе
— 11 липня 2021 —
Сезон чорної смородини настає в липні. Ця ягода багата на пектин, а, значить, з неї виходять прекрасні варення, джеми і желе. Але найвідоміша заготовка – чорна смородина, перетерта з цукром.
Торт медовик бісквітний
— 8 липня 2021 —
Тісто: яйце куряче - 4 шт.; цукор - 130 г; мед - 100 г; сода - 1 ч. л.; масло вершкове - 40 г; борошно пшеничне - 300 г. Крем: сметана (жирність не менш 20%) - 400 г; цукор - 130 г; ванілін - до смаку.
Класична капоната
— 8 липня 2021 —
Баклажан - 1-2 шт., сіль - до смаку,оливкова олія - 4 ст. л., селера - 2 стебла, цибуля - 1 шт., часник - 1 зубок, томати у власному сокові - 300 г, оливки без кісточок - 12 шт., каперси - 1,2 ст. л., томатна паста - 1 ст. л., сушене орегано - 1 ч. л., червоний винний оцет - 2 ст. л., цукор - 2 ч. л., мелений чорний перець - до смаку, петрушка або базилік - до смаку.
Чуррос із шоколадним соусом
— 8 липня 2021 —
Тісто: вода - 300 мл; цукор - 7 г; сіль - 3 г; масло вершкове - 50 г; борошно пшеничне - 150 г; яйце куряче - 200 г (приблизно 4 шт.); олія рослинна - для фритюру. Обсипка: кориця (мелена) - до смаку; цукор - до смаку. Шоколадний соус: шоколад - 100 г; лікер - 30 мл; вершки (жирність 10%) - 50 мл.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |