Кулінарія
Індичка у вершковому соусі
— 13 вересня 2021 —
Грудки індички - 500 г, стручкова квасоля - 400 г, вершкове масло - 30 г, масло рослинне - 2 ст. л., сіль - до смаку, перець - до смаку, зелень - до смаку, вершки 20% - 250 мл, гірчиця зерниста - 1 ст. л., цибулина шалот - 1 шт., часник - 2 зубки, перець - до смаку.
Тарт із жимолостю
— 13 вересня 2021 —
Пісочна основа: борошно пшеничне - 200 г; масло вершкове - 100 г; пудра цукрова - 50 г; яйце куряче - 1 шт.; сіль - 1 щіпка; вода крижана - 1 ст. л.
Фрітата: простий спосіб відчути себе в Італії
— 13 вересня 2021 —
Фрітата - традиційний італійський омлет з начинками з ковбасок, сиру, овочів або м’яса. Селянська фрітата готується з цибулею-пореєм і ароматним сиром пармезан. По класичному італійському рецепту її спочатку смажать на плиті, а потім доводять до готовності в духовці. Приготувати фрІтату в домашніх умовах і подати страву на сніданок - простий спосіб відчути себе в Італії.
Кабачковий пиріг із шинкою
— 4 вересня 2021 —
На форму 21 см: кабачки - 350 г, рослинна олія - 80 г, молоко - 80 г, яйця - 2 шт., напівтвердий сир - 100 г, шинка - 150 г, борошно - 250 г, розпушувач - 1,5 ч. л., чорний мелений перець - 1/4 ч. л., сухий часник - 1/2 ч. л., сіль - 1/2 ч. л.
Вівсяний млинець із фруктами і ягодами
— 4 вересня 2021 —
Яйця - 2 шт., молоко - 2 ст. л., вівсяні пластівці швидкого приготування - 3 ст. л., сіль - 1 щіпка, рослинна олія - 1/2-1 ч. л., сезонні фрукти і ягоди - до смаку.
Крем-суп з кабачків з картоплею й часником
— 4 вересня 2021 —
Кабачки - 4 шт., цибуля - 1 шт., картопля - 2-3 шт., часник - 1 зубок, олія рослинна - 1 ст. л., бульйон або вода - 1200 мл, сіль, зелень - до смаку, вершки - 60 мл.
Сливовий пиріг зі штрейзелем
— 4 вересня 2021 —
Борошно - 180 г, цукор - 30 г, швидкодіючі дріжджі - 1/2 ч. л., сіль - 1/2 ч. л., молоко - 60 мл, вершкове масло - 45 г + для змазування, курячий жовток - 1 шт., ванільний екстракт - 1/2 ч. л.
Як приготувати картоплю по-селянськи з хрусткою скоринкою
— 4 вересня 2021 —
Картопля по-селянськи може стати вишуканою насолодою. Якщо застосувати трішки наукового підходу.
Яблучний пиріг із сиром
— 22 серпня 2021 —
Тісто: мигдаль - 40 г, пшеничне борошно - 120 г, вершкове масло - 70 г, цукор - 40 г, сіль - 1/4 ч. л., жовтки - 1 шт., крижана вода 1-2 ст. л. Начинка: кисло-солодкі яблука - 3 шт., м’який кисломолочний сир - 250 г, цукор - 120 г, яйця - 1 шт., яєчні білки - 1 шт., сметана 25-30% жирності - 50 г.
Свинячі ребра в кавовому маринаді
— 22 серпня 2021 —
Свинячі ребра - 2 кг, розчинна кава - 2 ст. л., цукор - 3 ст. л., морська сіль - 2 ст. л., паприка - 1 ст. л., сушений гострий перець - 1 ч. л., мелений білий перець - 1 ч. л., мелене орегано - 1 ч. л., часник сушений мелений - 1 ч. л., цибуля сушена мелена - 1 ч. л., мелена гірчиця - 1/2 ч. л., мелений кмин - 1 ч. л.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |