Кулінарія
Бутерброд з морозивом
— 4 серпня 2019 —
400 г здрібненої полуниці, 50 г води, 75 г цукру, 1 ч. л. лимонного соку, 500 мл вершків 33%, 400 мл згущеного молока, 1 ст. л. ванільної есенції, 7 великих яєчних білків, 320 г цукру, 1,5 ч. л. білого винного оцту, 1,5 ч. л. кукурудзяного борошна.
Кольорова капуста в беконі
— 4 серпня 2019 —
1 кольорова капуста, листи видалені, а стебло обрізане таким чином, щоб кольорова капуста лежала рівно, 1/4 ст. маслинової олії, 1/4 ст. лимонного соку, пучок шпинату, 2 великих яйця, зелена цибуля, 2 часточки часнику, 3/4 ст. тертого сиру чеддер, 100 г вершкового сиру, 1/2 ст. білих сухарів, сіль, 1/4 ст. тертого пармезану, тонко нарізаний бекон.
Що приготувати з фаршу
— 4 серпня 2019 —
Є чудова страва, яка може бути повсякденною і святковою. Її також можна взяти із собою в дорогу або на обід в офіс. Це різноманітні види котлет, биточків, тюфтельок й кебабів.
Маскарпоне в домашніх умовах. Крок за кроком
— 4 серпня 2019 —
Вершковий сир маскарпоне — досить частий інгредієнт для приготування різного роду десертів і не тільки. А чи знаєте ви, що навчитися готувати цей делікатесний ніжний крем-сир у домашніх умовах досить просто?
Мариновані баклажани
— 4 серпня 2019 —
5-6 середніх баклажанів, очищених від шкірки, ріжемо на пластинки і обсмажуємо до жовтизни.
Курячий салат із броколі
— 4 серпня 2019 —
Броколі - 300 г, куряче філе - 500 г, бринза - 150 г, сметана - 0,5 ст., соєвий соус - 1 ч. л., гірчиця - 0,5 ч. л., сіль, перець - за смаком, зелена цибуля.
Минтай під соусом бешамель
— 4 серпня 2019 —
Минтай - 2 тушки; молоко - 250 мл; вершкове масло - 50 г; твердий сир - 100 г; пшеничне борошно - 2 ст. л.; сіль - за смаком; суміш мелених перців - 0,25 ч. л.; приправа для риби - 1 ч. л.; рафінована рослинна олія - 50 мл; свіжа зелень (петрушка, зелений базилік) - 1-2 гілочки для прикраси.
«Зима наближається»: Супрун розповіла, як правильно заготовити овочі та фрукти на зиму
— 4 серпня 2019 —
Про це повідомила виконуюча обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун в своєму Facebook.
Салат зі смаженими кабачками
— 26 липня 2019 —
Кабачки - 2 шт., помідори - 3 шт., яйця - 4 шт., часник - 2 часточки, петрушка, зелена цибуля, сметана або майонез - 150 г, сіль, перець, рослинна олія (для жаркі).
Торт з пломбірним кремом
— 26 липня 2019 —
Коржі: 380 г борошна, 250 г вершкового масла, 200 г сметани, 1 яйце. Крем пломбір: 2 яйця, 130 г цукру, 1 ч. л. ванільного екстракту, 2 ст. л. борошна, 350 г сметани від 25%, 250 г вершкового масла. Прошарок: 200-300 г пюре або джему з чорної смородини.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |