Кулінарія
Як законсервувати або заквасити кавуни?
— 20 вересня 2019 —
Як відомо, кавуни - це джерело вітамінів. Тому сьогодні ми пропонуємо поповнити свої комори цим чудовим продуктом на зиму, за допомогою квашення й соління.
Рулетики з баклажанів з м’ясом
— 19 вересня 2019 —
Баклажан - 3-4 шт., рослинна олія - 1 ст. л., яловичий фарш - 1 кг, цибуля - 1 шт., часник - 3 зубчики, сухий базилік - 1 ч. л., сіль і перець – за смаком, моцарела - 150 г. Для соусу: томат - 800 г, часник - 3 зубчики, прованські трави - 1 ч. л., цукор - 2 ч. л., сіль - за смаком.
Салат «Червоне море»
— 19 вересня 2019 —
250 г крабових паличок, 2-3 помідора, 1 червоний болгарський перець, 150 г твердого сиру, 2 зубчики часнику, майонез.
Шашлик у духовці
— 19 вересня 2019 —
1 кг свинини, 1 кг цибулі, 4-5 ст. ложок 9%-го оцту, щіпка цукру, коріандр мелений, паприка мелена, чорний мелений перець і сіль - за смаком.
Рис із овочами й соєвим соусом
— 19 вересня 2019 —
Рис - 200 г, соєвий соус - 4 ст. л., горошок зелений (заморожений) - 100 г, перець болгарський червоний - 1 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., олія оливкова - 2 ст. л., кунжут - 1 ст. л.
Готуємо «ідеальний» сніданок
— 19 вересня 2019 —
Приготувати наступні блюда зовсім нескладно, а головна їхня перевага полягає в тому, що на їхнє приготування не потрібно багато часу. І, звичайно ж, немає ніякого сумніву в їхній користі для організму, як дорослого, так і того, що росте.
М’ясні котлети з гарбузом
— 14 вересня 2019 —
Свинина - 500 г, гарбуз - 200 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2 зубки, яйце куряче - 1 шт. (жовток), батон - 2 скибочки, молоко - 100 мл, спеції, сіль - за смаком, панірувальні сухарі - 150 г, олія рослинна для жаркі.
Свинячі відбивні під білим соусом
— 14 вересня 2019 —
Свинячі відбивні на кісточці - 4 шт., олія оливкова - 1 ст. л., сіль - 1 ст. л., масло вершкове - 1 ст. л., гриби - 200 г, цибуля - 1 шт., сухе біле вино - 1/2 ст., жирні вершки - 1/4 ст.
Пісочний пиріг з яблуками
— 14 вересня 2019 —
Для тіста: 180 г борошна; 90 г вершкового масла; 3 ст. л. цукру; 2 ст. л. холодної води. Для начинки: 3 великих яблука; 3-4 ст. л. цукру; 60 г вершкового масла; 2 ст. л. лимонного соку.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |