Кулінарія

Як приготувати макарони

— 20 вересня 2019 —

Три смачних рецепта.


Як законсервувати або заквасити кавуни?

— 20 вересня 2019 —

Як відомо, кавуни - це джерело вітамінів. Тому сьогодні ми пропонуємо поповнити свої комори цим чудовим продуктом на зиму, за допомогою квашення й соління.


Рулетики з баклажанів з м’ясом

— 19 вересня 2019 —

Баклажан - 3-4 шт., рослинна олія - 1 ст. л., яловичий фарш - 1 кг, цибуля - 1 шт., часник - 3 зубчики, сухий базилік - 1 ч. л., сіль і перець – за смаком, моцарела - 150 г. Для соусу: томат - 800 г, часник - 3 зубчики, прованські трави - 1 ч. л., цукор - 2 ч. л., сіль - за смаком.


Салат «Червоне море»

— 19 вересня 2019 —

250 г крабових паличок, 2-3 помідора, 1 червоний болгарський перець, 150 г твердого сиру, 2 зубчики часнику, майонез.


Шашлик у духовці

— 19 вересня 2019 —

1 кг свинини, 1 кг цибулі, 4-5 ст. ложок 9%-го оцту, щіпка цукру, коріандр мелений, паприка мелена, чорний мелений перець і сіль - за смаком.


Рис із овочами й соєвим соусом

— 19 вересня 2019 —

Рис - 200 г, соєвий соус - 4 ст. л., горошок зелений (заморожений) - 100 г, перець болгарський червоний - 1 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., олія оливкова - 2 ст. л., кунжут - 1 ст. л.


Готуємо «ідеальний» сніданок

— 19 вересня 2019 —

Приготувати наступні блюда зовсім нескладно, а головна їхня перевага полягає в тому, що на їхнє приготування не потрібно багато часу. І, звичайно ж, немає ніякого сумніву в їхній користі для організму, як дорослого, так і того, що росте.


М’ясні котлети з гарбузом

— 14 вересня 2019 —

Свинина - 500 г, гарбуз - 200 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2 зубки, яйце куряче - 1 шт. (жовток), батон - 2 скибочки, молоко - 100 мл, спеції, сіль - за смаком, панірувальні сухарі - 150 г, олія рослинна для жаркі.


Свинячі відбивні під білим соусом

— 14 вересня 2019 —

Свинячі відбивні на кісточці - 4 шт., олія оливкова - 1 ст. л., сіль - 1 ст. л., масло вершкове - 1 ст. л., гриби - 200 г, цибуля - 1 шт., сухе біле вино - 1/2 ст., жирні вершки - 1/4 ст.


Пісочний пиріг з яблуками

— 14 вересня 2019 —

Для тіста: 180 г борошна; 90 г вершкового масла; 3 ст. л. цукру; 2 ст. л. холодної води. Для начинки: 3 великих яблука; 3-4 ст. л. цукру; 60 г вершкового масла; 2 ст. л. лимонного соку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс