Кулінарія

Листкова самса з м’ясом

— 12 березня 2020 —

Тісто: 2 ст. борошна, 1 ст. води, 100 г вершкового масла, сіль. Начинка: 400 г яловичини, 2 ріпчасті цибулини, пучок свіжої зелені за смаком (кропу, петрушки, кінзи, навіть м’яти), вода, сіль, перець - за смаком.


Зелений паштет. Пісна страва

— 12 березня 2020 —

2 спілих авокадо, 50 г кедрових горіхів, 1 лимон, 30 мл оливкової олії, 3 часточки часнику, листи базиліка - за смаком, 2 помідора, сіль, чорний перець - за смаком.


Мастика для тортів

— 12 березня 2020 —

Домашні торти мають особливу енергетику: у них зберігається тепло рук господарки, і саме такий торт створить особливий настрій на родинному святі. Вищий пілотаж домашньої гастрономії - не просто смачно приготовлений, але й гарно прикрашений десерт. Мастика в цьому вам допоможе.


Трояндочки з яблуками із листкового тіста

— 6 березня 2020 —

Листкове бездріжджове тісто - 500 г; червоні яблука - 2 шт.; лимон - 0,5 шт.; густий джем - 2-3 ст. л.; пшеничне борошно - 2 ст. л. для підпорошення; цукрова пудра - 1 ст. л. для прикраси; мелена кориця - 0,5 ч. л.


Як ліпити манти: покрокова інструкція

— 6 березня 2020 —

Простий спосіб формування мантів, який швидко освоїть навіть починаюча господарка.


Манти з м’ясом

— 6 березня 2020 —

Манти - апетитна м’ясна страва, що за формою й змістом нагадує великі пельмені. Однак замість звичайного варіння в окропі манти традиційно готовлять на парові в мантоварці. При правильному виготовленні вони виходять неймовірно соковитими, ароматними й смачними. Для одержання великої кількості «соку», у начинку обов’язково додають багато цибулі й невелику порцію води.


Гарбузовий пиріг: три смачні ідеї

— 6 березня 2020 —

АМЕРИКАНСЬКИЙ ГАРБУЗОВИЙ ПИРІГ З КОРИЦЕЮ


Запіканка з курячих грудок

— 6 березня 2020 —

Куряче філе - 400 г; стручкова квасоля - 100 г; помідори чері - 10 шт.; курячі яйця - 3 шт.; сметана - 3 ст. л.; вершкове масло - 20 г; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений часник, приправа для курки й сушений базилік - по 0,25 ч. л.; кріп для прикраси.


Запечені свинячі ребра в солодкій глазурі

— 6 березня 2020 —

Ребра свинячі - 800 г.  Маринад: гірчиця - 1 ч. л., олія рослинна - 2 ст. л., спеції й сіль - за смаком. Глазур: яблуко - 1 шт., часник - 2 зубчики, масло вершкове - 50 г, мед - 60 г, соус соєвий - 40 мл, соус ткемалі - 2 ст. л., перець чорний (мелений) - за смаком.


Лимонні капкейки

— 6 березня 2020 —

Для тіста: 200 г борошна, 5 г розпушувача, 100 г вершкового масла, 250 г цукру, 2 яйця, цедра й сік 1 лимона, 120 г вершків 15%. Для крему: 100 г цукрової пудри, 150 г вершкового масла, 320 г вершкового сиру.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс