Кулінарія
Оригінальний стейк із коропа
— 2 липня 2020 —
800 г коропа (філе), 120 г бекону (тонкі смужки), 1 ч. л. суміші перців, 2 щіпки кмину (за бажанням), рослинна олія, сіль - за смаком.
Торт «Червоний оксамит»
— 2 липня 2020 —
Масло вершкове 82,5% - 220 г, цукор - 395 г, яйця - 2 шт., молоко 3,5% - 250 г, борошно - 365 г, розпушувач - 10 г, какао - 10 г, барвник червоний гелевий.
Чому вибухають банки з огірками: Які умови необхідні для консервації
— 2 липня 2020 —
За статистикою банки з консервованими огірками вибухають набагато частіше, ніж з помідорами. Пояснюється це особливістю в будові огіркових плодів. Щоб уникнути таких проблем з закрутками на зиму, необхідно ретельно готувати інгредієнти і саму тару для створення консервів.
Мафіни з полуницею й білим шоколадом
— 25 червня 2020 —
Вершкове масло - 120 г, цукор - 150 г, яйця - 1 шт., лимонний сік - 1 ст. л., пшеничне борошно - 300 г, розпушувач - 1 ч. л., сода - 1/4 ч. л., сіль - 1/4 ч. л., молоко - 180 мл, білий шоколад - 100 г, полуниця - 200 г.
Рибні котлети
— 25 червня 2020 —
Філе білої риби - 350 г; ріпчастий цибуля - 1 голівка; куряче яйце - 1 шт.; вівсяні пластівці - 2 ст. л.; панірувальні сухарі - 100 г; майонез - 1 ст. л.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа для риби - 0,5 ч. л.; рослинна олія - 100 мл; свіжий кріп - 1 пучок.
Картопля, запечена часточками
— 25 червня 2020 —
Картопля - 3-4 великих бульби; оливкова олія - 50 мл; сіль - за смаком; копчена паприка - 1 ч. л.; чорний мелений перець – 1/4 ч. л.; сухий часник – 1/2 ч. л.; сушений орегано – 1/2 ч. л.; свіжа зелень - 2-3 гілочки для прикраси.
Вишня та черешня: корисні заготовки на зиму
— 25 червня 2020 —
Нарешті, в садах дозріла вишня та черешня, і ми можемо насолоджуватись солодким смаком цих чудових ягід.
Круасани із сиром і шинкою
— 14 червня 2020 —
Готове листкове тісто, шинка, сир, яйце для змазування - 1 шт., борошно для розкочування тіста, соняшникова олія - для обсмажування.
Пікантний хліб із чорним перцем і сиром
— 14 червня 2020 —
Пшеничне борошно - 450-500 г, вода - 310 г, сухі активні дріжджі - 2,5 ч. л., цукор - 2 ст. л., сіль - 1,5 ч. л., мелений чорний перець - 1-2 ч. л., натертий сир типу пармезан - 50 г, кунжут для посипання.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |