Кулінарія
Печиво-сендвіч з начинкою
— 26 грудня 2020 —
250 г м’якого вершкового масла, 150 г цукрової пудри, 500 г борошна, 1 яйце, 1 стручок ванілі, щіпка солі, 200 г варення або шоколадної пасти (Nutella) для начинки.
Сирні пончики
— 26 грудня 2020 —
Сир кисломолочний - 200 г, яйця - 1 шт., цукор - 3 ст. л., сода харчова (погашена оцтом) - 1 г, ванілін - 1 г, борошно - 6 ст. л., рослинна олія - 300 мл, цукрова пудра (для посипання) - 2 ст. л.
Молочне желе «корівка»
— 26 грудня 2020 —
Цятки: шоколад темний - 50 г, масло вершкове - 20 г. Желе: молоко (жирність 3,2%) - 300 мл, цукор - 50 г, ванілін - за смаком, желатин (швидкорозчинний) - 10 г. Сирний крем: сир кисломочний (жирність 9%) - 50 г, сметана (жирність від 20%) - 1 ст. л., пудра цукрова - за смаком, шоколад - за смаком.
Пісні вареники на Святвечір
— 26 грудня 2020 —
Ніжні, смачні, ароматні вареники займають чільне місце на Святвечір. Найголовнішим правилом при приготуванні вареників до передріздвяної вечері є те, що тісто та начинка мають бути пісними.
Пряниковий святковий декор
— 26 грудня 2020 —
Ароматний цукровий пряник з витонченим смаком імбиру піднімає настрій відразу, від одного погляду на цю кулінарну насолоду. Імбирні будиночки й фігурки чоловічків – неодмінні атрибути європейського й американського Різдва. Прикрашені художнім розписом, мармеладом і льодяниками, пряникові скульптурки стають традиційними подарунками до зимових свят і в нашій країні.
Кілька рецептів кексів у чашці
— 11 грудня 2020 —
Не потрібно бути кухарем, щоб приготувати такий десерт!
Лимонний крем для бісквіта
— 6 грудня 2020 —
Лимон - 1 шт.; вершкове масло - 200 г; вода - 250 мл; цукор - 175 г; курячі яйця - 2 шт.; пшеничне борошно - 60 г; ванілін - 2 г.
Закусочні вафлі з цвітної капусти
— 6 грудня 2020 —
Цвітна капуста - 300 г; твердий сир - 100 г; курячі яйця - 2 шт.; пшеничне борошно - 3 ст. л.; розпушувач - 1 ч. л.; оливкова олія - 30 мл; свіжа зелень (кріп і петрушка) - 1 пучок; сіль - за смаком; італійські трави - 0,5 ч. л.
Що приготувати на вечерю?
— 6 грудня 2020 —
Це питання, напевне, хвилює всіх жінок. Адже не завжди хочеться готувати щось складне і «витратне» за часом. Тож ми пропонуємо рецепти швидкої домашньої їжі, на приготування якої піде зовсім небагато часу, а вечеря вийде смачною та ситною.
Квашена капуста
— 6 грудня 2020 —
Капуста займає важливе місце у нашому раціоні. Це чудова закуска, хороший гарнір до м’ясних страв, ароматний фарш для пирогів. Справжня квашена капуста - хрустка, запашна. Смак у неї має бути не кислий, оцтовий, а ніжний, пряний.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |