Кулінарія

Рулет з лаваша в грецькому стилі

— 19 березня 2014 —

2 невеликих круглих лаваші, 1 велике куряче філе, близько 300 г, 1/2 червоної цибулини, 1 ст. л. чорних маслин, 60 г фети, 6 салатних листків, 4 ст. л. дзадзикі.


Соус маринара

— 19 березня 2014 —

Соус маринара - один з найпоширеніших і популярних італійських соусів. Без нього неможливо уявити італійську кухню. З соусом маринара готують піцу, пасту, рис, різні супи, овочі, м'ясо, рибу, курку і багато інших страв. Цей соус відрізняється особливим ніжним смаком, легким ароматом італійських трав, гарним насиченим кольором. Його можна робити в будь-який час року, влітку - зі свіжими помідорами, а взимку - з консервованими помідорами у власному соку. 


Горбуша з овочами в тісті

— 19 березня 2014 —

Горбуша (філе) - 400 г, 500г листкового тіста, овочі за смаком (морква, броколі, цвітна капуста, можна свіжі або заморожені), сіль, спеції.


Пісний суп: 5 простих рецептів

— 19 березня 2014 —

Пісний суп: 5 простих рецептів


Медово-лимонні курячі грудинки

— 12 березня 2014 —

4 курячих філе, близько 200 г кожне, 2 ст. л. рідкого меду, 2 лимони, 2 ст. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Пиріг із сиром і сосисками

— 12 березня 2014 —

250 мл кефіру, 150 г борошна, 2 яйця, 200 г сиру, 200 г сосисок (або ковбаси), 1 ч. л. розпушувача, сіль.


Яйця-пашот

— 12 березня 2014 —

1 яйце, 1 ч. ложка солі, 4 ч. ложки 6% оцту.


Як приготувати солодкий плов?

— 12 березня 2014 —

Приготувати смачний плов під силу кожному, хто знайшов на цей час, бажання і крапельку любові.


Заварне тісто для вареників

— 5 березня 2014 —

Борошно - 2 склянки; окріп - 1 склянка; рослинна олія - 2 ст. л.; сіль.


Прісна перепічка з картоплею

— 5 березня 2014 —

Борошно - 700-800 г, молоко (250 мл - у тісто,100 мл - у картопляне пюре) - 350 мл, яйце - 3 шт., картопля - 800 г, масло вершкове - 150 г, кріп (свіжий), сіль, цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс