Кімнатні рослини

І герань у горщиках червона полум'яніє з вікон...

— 10 вересня 2013 —

Напевно всім добре відома пишно квітуча герань у горщику - улюблениця наших бабусь. Необхідно визнати, що цей загальноприйнятий атрибут затишку дотепер прикрашає не тільки наші підвіконня, але й балкони, літні сади. Це широко розповсюджена невибаглива рослина сімейства Геранієвих і одна з улюблених квіткарями культур.


Кішки та кімнатні рослини

— 4 вересня 2013 —

Кішка від природи дуже цікава, і це не завжди для неї безпечно. Особливо часто від невгамовної допитливості страждають кішки, які все своє життя проводять в міських квартирах. Часто можна застати свого улюбленця якщо не за об'їданням дорогої вашому серцю драцени, то з інтересом вивчаючим уміст перекинутого горщика.


Як проростити гранат

— 4 вересня 2013 —

Гранат - невисоке дерево, або чагарник, батьківщиною якого вважається Північна Африка і Середня Азія. Безумовно, гранат більше відомий у якості плодової, а не декоративної рослини. Проте, у декоративній якості гранат добре знайомий аматорам вирощування бонсаю. 


Дзвоники на вікні

— 4 вересня 2013 —

Ці прекрасні ампельні рослини іноді називають «падаючі зірки», а ще частіше «наречена - наречений». У приміщенні займають мало місця, квітують красиво та рясно.


Білопероне, або юстиція - кущ креветка

— 4 вересня 2013 —

Білопероне (Beloperone) - рослина з сімейства акантових (Acanthaceae), частіше нам ця рослина відома за назвою юстиція, або якобинія (лат. Justicia). Походить  вона з тропічних областей Америки, де зростає більше 30 видів рослини, в основному це - чагарники.


Османтус: квітка з чудовим ароматом

— 28 серпня 2013 —

Квіти - незмінні супутники нашого життя. Останнім часом все частіше любителів-квіткарів приваблюють квітки-екзоти, адже так хочеться виростити щось незвичайне на радість собі й близьким. Ось про одну таку екзотичну квітку - османтус запашний, сьогодні й піде мова.


Агава - екзотика дому

— 28 серпня 2013 —

Агава (agave) родом з пустелі Центральної Америки, де зустрічається більше 
300 видів цього роду. У нашій країні найпоширеніша агава американська (Agave americana). Цей вид добре прижився в парках Південного берега Криму.


Фатсія - прекрасна японка

— 21 серпня 2013 —

Фатсія (Fatsia, сім. Аралієві) - прекрасна декоративно-листяна рослина, що прийшла до нас з Японії та Південної Кореї. Рід фатсія включає лише один вид - фатсія японська (Fatsia japonica). 


Чудодійний імбир: вирощуємо на підвіконні

— 21 серпня 2013 —

Якщо хочете виростити імбир, необхідно знати, що він належить до сімейства багаторічних трав'янистих рослин. Головною особливістю імбирної рослини є її кореневище, що росте під землею. 


Як доглядати за кімнатним гібіскусом

— 21 серпня 2013 —

Гібіскус полюбився всім за свою невибагливість у вирощуванні та гарне тривале цвітіння. Догляд за рослиною простий і так само приємний, як спостереження за її пишністю.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс