Кімнатні рослини

Які кімнатні рослини випромінюють позитивну енергію

— 11 вересня 2020 —

Є безліч причин, з яких люди обзаводяться кімнатними рослинами: щоб прикрасити будинок або ж щоб очистити повітря. Але це далеко не все, на що вони здатні. Деякі рослини допомагають наповнити будинок позитивною енергією, очистити його від негатива й відновити правильні потоки життєвої енергетики.


Ледебурія

— 29 серпня 2020 —

Рослина ледебурія (Ledebouria) — представник сімейства Спаржевих. У природі її можна зустріти в південноафриканських тропіках. Там кущики ледебурій живуть у заплавах рік, що пересихають, або на сонячних рівнинах.


Рослини, які врятують від літньої спеки

— 8 серпня 2020 —

У теплу пору року велика спокуса включити кондиціонер на повну потужність, але є набагато більш дешевий і екологічний спосіб понизити температуру в будинку: рослини.


Коли господарі у від’їзді: як забезпечити полив рослинам під час своєї відсутності

— 24 липня 2020 —

Важко знайти будинок, у якому немає кімнатних рослин. Але бувають моменти, коли хазяї надовго їдуть з дому й потрібно перекласти догляд за зеленими друзями на когось іншого.


Вчимося вирощувати бонсай у домашніх умовах

— 22 липня 2020 —

Бонсай – це будь-яке дерево, вирощене в мініатюрному виді. Таким мистецтвом займаються не багато людей, але лише з тієї причини, що мало хто знає про цю культуру. Саме тому ми сьогодні познайомимо вас із таким напрямком і розповімо, як виростити бонсай у домашніх умовах.


Поливаємо фіалки правильно

— 10 липня 2020 —

Фіалки – прикраса кожного будинку, ці ніжні квіти досить невибагливі у догляді й, завдяки безлічі кольорів, допоможуть створити в приміщенні самий справжній сад. Але дуже важливо знати, як правильно поливати фіалки, адже порушення нескладних правил може викликати загибель рослини.


Кімнатний евкаліпт - ароматний і вимогливий

— 3 липня 2020 —

Серед представників кімнатних хвойних і бонсай-рослин більш рідкого й коштовного, чим евкаліпт, не знайти. Це справжня коштовність горщечкового формату з унікальною кроною й листами, від аромату якої міняється вся атмосфера в приміщенні. І мова не тільки про фітонцидні  властивості. Евкаліпт - дивно атмосферна рослина, яка виглядає досить розкішно й шляхетно. І вимагає складного догляду, на відміну від більш розповсюджених конкурентів. Температура - не єдине, про що доведеться подбати.


7 кімнатних рослин, біля яких дихається легко

— 14 червня 2020 —

Повітря в сучасній квартирі по факту в кілька разів брудніше, чим на вулиці. Цьому сприяє різна побутова техніка, пластикові меблі й меблі із ДСП, лінолеум, панелі, фарба, шпалери, пральні порошки й мийні засоби – усе це насичує повітря у квартирах і офісах отрутними з’єднаннями: бензолом, толуолом, фенолом, формальдегідом, вигарним і вуглекислим газом, оксидами азоту й аміаком.


Щоб орхідея цвіла цілий рік. Забезпечуємо правильний догляд

— 5 червня 2020 —

Дивлячись на квітучу орхідею, багато квіткарів навіть не замислюються, купувати цю незвичайну рослину чи ні. Звичайно, купувати! От тільки чи буде вона так само добре цвісти й вдома?


Незвичайна рослина джункус

— 29 травня 2020 —

Рослина ситник або джункус (Juncus) належить до сімейства ситникових (Juncaceae), а назва в перекладі з латинської мови означає «плести». Незвичайні стебла культури часто використовувалися людьми, які знаходили їм практичне застосування. З них виготовляли наступні предмети: кошики, циновки, взуття.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс