Кімнатні рослини

Рослини для спальні, які допоможуть поліпшити сон

— 2 травня 2018 —

Безсоння - загальна проблема для багатьох людей і щоб вирішити її вони готові витрачати не малі суми грошей. Багато хто вдається до методів медитації та релаксації, пробують природні засоби, наприклад банановий чай, купують нові матраци. На жаль, лише декому вдається вирішити цю проблему.


Кімнатний гранат. Особливості вирощування

— 25 квітня 2018 —

Кімнатний гранат рослина невибаглива, з вирощуванням якої зможе впоратися навіть квіткар-аматор. Карликова рослина досягає у висоту 90-100 см постійно та рясно цвіте й утворює невеликі їстівні плоди.


Пересаджуємо антуріум за правилами

— 18 квітня 2018 —

Антуріум нараховує у своєму дружному сімействі близько восьми сотень різних видів, які не уступають один одному у незвичайній красі й високій декоративності. Головними особливостями цієї культури є квіти білого, рожевого, зеленуватого, червоного й жовтогарячого відтінку, а також світле або темно-зелене листя.


Кімнатні рослини - природні очищувачі повітря

— 17 квітня 2018 —

Чи знаєте ви відповідь на таке запитання: де повітря чистіше і краще - зовні приміщення або всередині? У 9 випадках з 10 правильною відповіддю буде перший варіант. Де б ви не знаходилися: удома, в офісі або в спортзалі, повітря там буде, очевидно, гірше, ніж на вулиці. Брудне повітря всередині приміщень - один з п'яти найбільших факторів ризику для здоров'я людей.


Обновляємо драцену

— 4 квітня 2018 —

Драцени - дуже гарні рослини, однак згодом вони втрачають свою декоративність: виростають високими і починають викривлятися. Але це дуже легко виправити.


Прикмети, пов'язані з кімнатними рослинами

— 29 березня 2018 —

Такий вже ми народ – хоч і говоримо, що не марновірні, а самі нишком плюємо через ліве плече, углядівши чорну кішку, що перебігає дорогу. Мовляв, я, звичайно, у це не вірю, але чи мало що… так, про всякий випадок. А скільки прикмет пов'язано з нашими кімнатними рослинами! І, може, після прочитання цієї статті ви зрозумієте, чому у вас так мало грошей, чому ви погано спите, а поруч не водяться чоловічі особини.


Невибаглива красуня фуксія

— 21 березня 2018 —

Фуксія - популярна гарна кімнатна рослина, родом з Америки, Таїті, Нової Зеландії, яка за форму своїх пелюсток зветься ще «балеринкою», одержала назву на честь ботаніка Л. Фуксу. Завдяки своїй невибагливості й простоті у догляді вона ідеально пасує починаючим квіткарям. Усе, що потрібно для забезпечення гарного росту та цвітіння цій квітці - виконувати кілька правил.


Індійська цибуля: вирощування й догляд

— 14 березня 2018 —

Ця незвичайна багаторічна рослина користується популярністю у багатьох аматорів квітів. Її можна зустріти й у міській квартирі і у приватному будинку, тому що індійська цибуля росте як у закритому ґрунті, так і у відкритому. Люди, небайдужі до квітництва, знають цю рослину й під російською назвою – «птицемлечник хвостатий». Народна медицина давно оцінила цей багатолітник за його цілющі й корисні властивості.


Вирощування філодендронів

— 7 березня 2018 —

Філодендрон – це кімнатна рослина, яка не може рости без так званої основи, у якості якої служить дерево. Різновидів цієї кімнатної культури налічується чимало. Ця рослина може досягти величезних розмірів, тому для неї найбільш підходящим стане просторе приміщення, у якому їй буде комфортніше рости, та й мати вигляд вона буде набагато цікавіший.


Ехмея - тропічна гостя

— 28 лютого 2018 —

Ехмея смугаста або ехмея фасциата трав'яниста рослина, що квітує, є однією із представниць сімейства «бромелієві». 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс