Кімнатні рослини

Як поливати квіти, коли ви у відпустці

— 19 червня 2013 —

Навіть якщо ви збираєтеся у відпустку, ваші кімнатні рослини не звільнять вас від регулярного догляду за ними, коли вас не буде. І ви повинні вирішити цю проблему, якщо ви хочете, щоб вони й далі вас радували. Звичайно, ви вирішите цю проблему легко, якщо ви довіряєте сусідам або родичам. Ви можете залишити їм ключ від квартири, і вони будуть доглядати за вашими квітами. Якщо цей варіант вам не підходить, ось кілька практичних рішень цієї проблеми.


Амариліс і його родичі

— 12 червня 2013 —

Амариліси - цибулеві рослини, що дуже красиво квітують. Листя у них лінійчато-язиковидне. Великі квіти з чудовим запахом сидять на високих трубчастих квіткових стрілках, що зібрані по декілька у парасольці. Від ваги квітконіжки вигнуті. Великі цибулини можуть утворити 1-2 квіткові стрілки з 3-4 квітами на кожній.


Як правильно мити кімнатні рослини

— 12 червня 2013 —

У кімнатних умовах пил з листочків не здує вітер, дощові краплі не "умиють" рослину. Про це потрібно подбати нам, їхнім люблячим господарям. Чистота необхідна для здоров'я рослини. Пил засмічує устячка, тим самим порушуючи газообмін, ускладнюючи дихання, сповільнюючи випаровування з поверхні листя і фотосинтез.


Як правильно розмножити популярний вид фікуса

— 5 червня 2013 —

Фікус із товстим великим темно-зеленим листям називається каучуконосний. Листочок такого фікуса легко вкорінюється. 


Елегантний красень - спатифілум

— 29 травня 2013 —

Спатифілум, або, як його ще називають, «жіноче щастя», є прекрасною декоративною рослиною, яку люблять заводити жінки або молоді дівчата. Відповідно до повір'я ця квітка сприяє приходу щастя й любові в оселю, де вона росте.


Молочай міля - терновий вінець

— 22 травня 2013 —

Рослина ця досить невибаглива, а зовнішній вигляд порадує вас у будь-якій обстановці!


Гузманія - декоративне колосся

— 15 травня 2013 —

Гузманія (Guzmania, сімейство Бромелієві) - вічнозелена трав'яниста епіфітна рослина родом з Центральної та Південної Америки. Гузманія досить компакта, її висота 30-35 см. Соковите зелене листя близько 45 см у довжину зібране в розетку. Дуже декоративні колосовидні суцвіття гузманії, квітки багатьох видів не розкриваються, тому що запліднення відбувається всередині них.


Погано квітує спатифілум

— 7 травня 2013 —

У мене росте спатифілум, його ще називають «жіноче щастя». Росте начебто непогано, не хворіє, не сохне. Але квітує біднувато. Чому це відбувається?


Травень і кімнатні рослини

— 7 травня 2013 —

Травень - останній весняний місяць. Довгі та теплі дні сприятливо впливають на ріст і цвітіння рослин. Тому в травні красивоквітучі рослини вже виставляють удень на відкрите повітря, щоб дати їм якнайбільше сонячного світла. Але не варто забувати, що на ніч їх потрібно забирати в кімнату, це захистить рослини від нічних заморозків.


Пахіподіуми. Ліс пляшок на вікні

— 7 травня 2013 —

Вони немов створені для квартир з їхнім сухим і теплим зимовим кліматом. А їх ефектні та незвичайні форми прекрасно впишуться в будь-який інтер'єр. Але головне їхнє достоїнство - вони майже не вимагають уваги і догляду.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс