Кімнатні рослини

Рапіс - відмінна рослина для озеленення офісів і квартир

— 14 листопада 2012 —

Рапіси - декоративні види пальм. Їх використовують для оформлення прохолодних просторих інтер'єрів і сходових площадок, озеленення зимових садів, але вони цілком можуть бути до місця і у звичайних квартирних умовах.


Хитрості квіткаря

— 7 листопада 2012 —

Що робити, якщо ваш улюбленець хворіє, і шкідники здолали? Спокійно, не треба відразу бігти в магазин за хімією! Для пожвавлення квітки є перевірені домашні засоби.


Гіацинти до Різдва

— 31 жовтня 2012 —

"Змусити" квітувати цибулеві рослини можна у будь-який час року, якщо створити для них підходящі умови. Якщо їх висадити зараз, то до свята вони наповнять будинок яскравими квітами та вишуканими ароматами. 


Пляшкове дерево - пахіра водяна

— 24 жовтня 2012 —

Батьківщина пахіри водяної - Південна Америка, належить до сімейства баобабових. У природі вона виглядає зовсім інакше. Клімат там мінливий - період дощів змінюється посухою. Тому рослина гарно пристосувалася до таких умов - вона запасає воду у своїх стеблах. Через що і отримала свою назву - пахіра водяна.


Королівська бегонія

— 17 жовтня 2012 —

Cорт Escargo. Квіткарі називають цю бегонію «черепашкою»! Лист її дійсно зігнутий чудернацькою раковиною! Залежно від віку та освітлення ефектна чорно - зелена серединка може заповнити великий простір сріблясто - зеленого листа. Отримуючи правильний догляд, ця бегонія перетворюється у найефектнішу рослину!


Пахістахіс

— 10 жовтня 2012 —

Таку назву рослина отримала завдяки своєму цвітінню, вірніше, через форму приквітника. У перекладі з грецької «пахістахіс» означає «товсте колосся».


Лофофора - кактус у мініатюрі

— 3 жовтня 2012 —

Лофофора не блищить красою, зате вражає кулястим, сизо-зеленим, часом блакитнуватим, м'яким на дотик стеблом.


Кімнатні хризантеми

— 3 жовтня 2012 —

Зазвичай після того, як подаровані на свято квіти перецвітуть, їх викидають. Але наші жінки не такі. Раз подарували рослину в горщику, значить, вона повинна продовжувати рости та квітувати. І це їм з успіхом вдається. Давайте спробуємо зберегти подаровану кімнатну хризантему.


Посадіть у домі юку

— 26 вересня 2012 —

Юка - чагарник або невелика деревоподібна рослина з вічнозеленим жорстким листям. Багато починаючих квіткарів плутають її з пальмою, однак це не так.


Швидка допомога для кімнатних рослин

— 19 вересня 2012 —

Часто можна почути запитання: «У мене невідомо від чого гине квітка, що робити?». Якщо зовсім незрозуміло, у чому справа, значить, необхідно шукати помилки у вирощуванні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс