Кімнатні рослини

Передсвяткова суєта - без ялинки нікуди!

— 25 грудня 2013 —

Яке новорічне свято може обійтися без нашої зеленої улюблениці! Ялинка є прикрасою будь-якого новорічного бенкету! Її чудовий лісовий запах робить її ще більш привабливою! Різні форми, кольори, а також можливість прикрасити цю новорічну красуню зробили її популярною в усьому світі!


Як виростити фейхоа на підвіконні?

— 18 грудня 2013 —

Дуже легко! Ви купуєте на ринку або в магазині плоди фейхоа, якщо вони не зовсім зрілі (тобто тверді), чекаєте, коли вони дозріють, із задоволенням їсте їх, а з одного плода берете частину м'якоті з насінням. 


Як правильно формувати грошове дерево

— 18 грудня 2013 —

У багатьох з нас є грошове дерево («красула», або в простолюдді «товстянка»), але далеко не завжди воно виростає гарним. Через помилки у догляді рослина тягнеться нагору, її гілки тонкі, довгі, а листя є тільки на верхівці.


Цілюща пряність - розмарин

— 11 грудня 2013 —

На жаль, навіть найбільш холодостійкі форми розмарину не зимують у нас у відкритому ґрунті, тому єдиний спосіб виростити цей ароматний кущик - посадити його на підвіконні або в зимовому саду. Ця рослина виточує шляхетний аромат, який вбиває бактерії й оздоровлює повітря у вашій оселі.


Араукарія - кімнатна ялинка

— 11 грудня 2013 —

Батьківщина араукарії різнолистої - острів Норфолк (Австралія), рослина ця теплолюбна, зовсім не виносить низьких температур і в наших кліматичних умовах здатна рости тільки в кімнаті.


Глоксинія для початківців

— 11 грудня 2013 —

Глоксинія - багаторічна бульбова рослина, листя овальне, розміром з долоню, квітки схожі на великі дзвіночки (der Gloke - дзвіночок), забарвлення дуже різноманітне, крім жовтих, є двоколірні та навіть багатобарвні сорти; квітують з весни до осені, одночасно бувають розкритими до 10 квіток на одній рослині.


Як доглядати за фіалками

— 4 грудня 2013 —

Чомусь багато хто дотепер вважає, що фіалка - примхлива домашня квітка, яка вимагає особливого догляду. Насправді, це далеко не так, доглядати за фіалкою - одне задоволення. Звичайно, існують певні правила, яких потрібно дотримуватися, але вони, не складніше догляду за іншими кімнатними рослинами. Отже, як же доглядати за фіалками?


Кімнатному очерету потрібна волога

— 4 грудня 2013 —

Основною умовою успішного вирощування кімнатного очерету  є волога, адже це болотна трав'яниста рослина, що належить до сімейства осокових. Наукова назва - сцирпус, іноді його ще називають ізолепіс, а в народі - зозулини сльози.


Анакампсерос - «повертаючий кохання»

— 4 грудня 2013 —

Анакампсероси мало відомі квіткарям. Тим часом дивовижно-витончені рослини, звичайно ж, заслуговують на увагу. Вони будуть доречними скрізь, де передбачається уважне розглядання квітів, будь то міні фітокомпозиція або серйозна колекція суккулентних рослин.


Вирощуємо траву для кішок

— 27 листопада 2013 —

Найпростіше вирощувати траву у звичайній пластиковій одноразовій тарілці.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс