Кімнатні рослини

Орхідея ринхостиліс: Догляд у домашніх умовах

— 17 жовтня 2019 —

Представники роду ринхостиліс (Rhynchostylis) представлені всього шістьма видами рослин і належать до сімейства орхідні. У природі вони зустрічаються на південному сході Азії, Філіппінах і на території Індонезії. Назва має грецьке коріння й у буквальному значенні переводиться як «дзьоб», що пов’язане із зовнішнім виглядом репродуктивного органу, який має специфічну форму.


ТОП-5 кімнатних рослин для зниження рівня стресу

— 19 вересня 2019 —

Фахівці з Італії назвали ТОП-5 кімнатних рослин, які найкраще допомагають знижувати стрес. За словами експертів, ефект від використання названих ними рослин, проявляється не тільки вдома, але і в офісі.


Догляд за хризантемою в домашніх умовах

— 19 вересня 2019 —

У горщиках вирощують два види хризантеми – китайську й чагарникову. На відміну від садового виду, догляд за хризантемами в горщиках більш складний.


Маранта: правильний догляд

— 13 вересня 2019 —

Маранта досить примхлива рослина, але правильно доглядати за нею нескладно. Потрібно пам’ятати, що оскільки маранта родом із тропічних лісів Бразилії, тому близькими до природніх для неї будуть півморок, тепло й висока вологість. Ця рослина прекрасно підходить для квартир з вікнами на північ.


Невибагливі кімнатні рослини, що цвітуть цілий рік

— 1 серпня 2019 —

Щоб зробити гарною квартиру знадобляться квіти. Але як вибрати такі, щоб вони цвіли цілий рік і за ними не треба було ретельно доглядати?


Кімнатні рослини для темних приміщень

— 19 липня 2019 —

Багато любительок кімнатних рослин не зупиняються навіть після того, як геть усі підвіконня прикрашені різними рослинами. А оскільки світлих місць у кімнатах більше не залишається, вони замислюються над посадкою не занадто світлолюбних рослин.


Кордилина. Вирощування в домашніх умовах

— 12 липня 2019 —

Цю кімнатна рослина часто плутають із драценою. Адже обидві красуні так схожі одна на одну, що відрізнити їх буває досить складно.


Гавайська пальма брігамія

— 4 липня 2019 —

Брігамія (Brighamia) належить до сімейства дзвоникових. У народі цей сукулент прийнято називати гавайською пальмою, пальмою-вулканом. Ученими встановлене, що брігамія існує на планеті не менш мільйона років. Але в будинках квіткарів-аматорів рослина стала з’являтися зовсім недавно й мало хто знає, як за нею правильно доглядати.


Правильний полив орхідей - мистецтво, а не наука

— 22 червня 2019 —

Більшість орхідей живуть у горщиках, наповнених корою, а не ґрунтом, і тому їх потрібно поливати інакше, ніж більшість кімнатних рослин. Довідайтеся, як поливати орхідеї для досягнення максимальних результатів у цвітінні.


Рослини для екстремальних умов на балконах

— 8 червня 2019 —

Барвисті, схожі на ошатні галереї квітів літні балкони й підвіконня – мрія кожного. Але далеко не завжди умови на них підходять для класичних рясно квітучих рослин, які створюють той самий ефект барвистої літньої різноманітності. Балкони, на яких занадто багато тіні або все живе спалює занадто яскраве південне сонце, де панують холодні протяги, зустрічаються практично також часто, як і затишні, комфортні для рослин. В оформленні таких балконів, що мають проблемні зони, потрібний особливий підхід.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс