Кімнатні рослини

Як зберегти товстянку здоровою

— 15 грудня 2018 —

Практично в кожній квітковій колекції можна зустріти товстянку (грошове дерево). Ця рослина настільки невибаглива, що з його вирощуванням упорається навіть починаючий квіткар.


Алое. Особливості догляду й корисні властивості

— 23 листопада 2018 —

Алое, або як у нас їх називають, столітник – світлолюбні рослини, тому в кімнатах, де їм не вистачає світла й тепла, вони не цвітуть.


Вогненне чудо – колумнея

— 30 жовтня 2018 —

Колумнея – гарна ампельна рослина з кокетливо спадаючими пагонами. Належить колумнея до сімейства геснерієвих. Дивно, але всім відома узамбарська фіалка – її родичка!


Названі найкорисніші для здоров'я кімнатні рослини

— 25 жовтня 2018 —

У будинку має бути якнайбільше рослин. Дослідження показало, що вони зміцнюють здоров'я за рахунок поліпшення якості повітря та зниження ризику сухості шкіри.


Гербера домашня

— 17 жовтня 2018 —

Гербера – це квітуча рослина, яку багато хто вирощує у квітниках на відкритому ґрунті, але й у кімнатних умовах вона почуває себе прекрасно. Рослина при сприятливих умовах може квітувати у квітковому горщику два рази на рік.


Камелія – королева серед зимовоквітучих рослин

— 10 жовтня 2018 —

За камелією закріпилася репутація гарної, але примхливої рослини. Дійсно, часто у новачків усі спроби виростити камелію закінчуються невдачею. Причини типових помилок – це незнання переваг і особливостей рослини.


Дерево автографів

— 3 жовтня 2018 —

Клузія (Clusia) являє собою деревце або чагарник і належить сімейству Клузієвих, названого так завдяки Керолусу Клузіусу, ученому-ботаніку з Нідерландів. 


Ампельна плющолиста пеларгонія

— 26 вересня 2018 —

Пеларгонія (Pelargonium) або герань – одна з найпопулярніших і найулюбленіших серед квіткарів квітучих трав'янистих рослин з тривалим періодом цвітіння і яскравою палітрою кольорів і відтінків. Підвісні кашпо з геранню прикрашають будь-які відкриті та закриті приміщення і майданчики. Дуже красивий вигляд мають не тільки квіти, але й соковите зелене листя. При правильному догляді примхлива культура віддячить щедрим пишним цвітінням кожному аматору рослин.


Період спокою кімнатних рослин

— 19 вересня 2018 —

Осінь - період для кімнатних рослин неоднозначний. Деякі з них повністю закінчили цвітіння й начебто завмерли, інші почали втрачати яскраве офарблення зелені та навіть листя.


Ехінопсис - найстійкіший до хвороб кактус

— 12 вересня 2018 —

Ехінопсис - найбільш відомий і популярний вид кактусів, сьогодні селекціонери представляють широку різноманітність його гібридних форм.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс