Кімнатні рослини

Як виростити драцену

— 27 листопада 2013 —

Однією з найкрасивіших декоративно-листяних рослин є драцена. Рід драцени нараховує близько 50 різних видів, які зростають в Африці та на Півдні і Сході Азії.


Рогатий імбир

— 27 листопада 2013 —

Імбир у перекладі з санскритської означає «рогатий», що пов'язано, скоріше за все, з формою імбирного кореня. Він став однією з найперших пряностей, які досягли Середньоземноморського узбережжя, а китайцям і індійцям був відомий із древніх часів.


Очиток Моргана

— 20 листопада 2013 —

Очитки - незвичайні, декоративні і у той же час легкі у догляді кімнатні рослини.


Фаленопсис. Особливості поливу

— 20 листопада 2013 —

Все-таки орхідеї - надзвичайне творіння природи. Для того щоб черпати сили для буйного росту та пишного цвіту, їм навіть на грішну землю спускатися не потрібно. Так і парять собі над землею, задовольняючись вологою тропічного повітря.


15 рослин спеціально для ледарів

— 20 листопада 2013 —

Багато рослин здатні прикрасити наше життя, не вимагаючи для цього особливих турбот, що займають час. Ми пропонуємо вашій увазі список найбільш невибагливих кімнатних рослин.


Дряква з острова Кіпр

— 13 листопада 2013 —

Батьківщина цієї прекрасної рослини - острів Кіпр. Іноді її називають дряква, але це смішне ім'я їй зовсім не підходить. 


Дипладенія

— 13 листопада 2013 —

Ця ліаноподібна, з повзучими пагонами родичка олеандра, барвінку та деяких інших кімнатних рослин, що належать до сімейства кутрових, поза всіляким сумнівом, зробила в останні роки кар'єру. Її достоїнства як кімнатної рослини не підлягають сумніву. Дипладенії потрапили точно в крапку.


Червоний павутинний кліщ. Чим небезпечний і як його позбутися?

— 6 листопада 2013 —

Одним з найбільш підступних і небезпечних шкідників кімнатних рослин є червоний павутинний кліщик. Виявити його на початковому етапі дуже складно через його малюсінькі розміри. 


Купуємо рослини правильно

— 6 листопада 2013 —

Варто мати на увазі, що рослини, які продаються в магазинах, зазнають стрес. 


Каланхое, або - Лікаря викликали?

— 30 жовтня 2013 —

Каланхое - прекрасна кімнатна рослина, що досить довго квітує, а крім того має цілющі властивості.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс