Кімнатні рослини

Зуби дракона

— 14 серпня 2013 —

Стронгілодон можна назвати якщо не найкрасивішою квіткою у світі, то, принаймні, однією з найбільш цікавих.


Антуріум. Як зберегти тропічного мешканця вдома?

— 14 серпня 2013 —

Квіткові магазини пропонують нам великий вибір тропічних рослин для дому. Серед них антуріуми займають одне з перших місць. За оригінальні долоньки-квітки його називають «квітка й хвостик» або «квітка фламінго». Всім своїм виглядом він так і проситься до вас... Ні, не в гості, а на постійне місце проживання. Як забезпечити новоселу тропічні умови? Ось нехитрі правила, дотримання яких дозволить вам з ним подружитися.


Чому засихає маранта?

— 14 серпня 2013 —

Маранта - дуже цікава, але, на жаль, вимоглива рослина. Але якщо ви готові задовольняти її забаганки, вона віддячить вам дуже гарним листям. 


Рослини і квіти для робочого столу та комп'ютера

— 14 серпня 2013 —

Як приємно прикрасити рослинами і квітами свій робочий стіл! Адже це так освіжає обстановку та піднімає настрій! Не будемо забувати, що на роботі ми проводимо більшу й кращу частину свого життя. Які ж квіти та рослини вибрати для робочого місця? Важливо, щоб і людині було затишно, і рослина почувала себе комфортно. 


Полив для кактуса

— 7 серпня 2013 —

А ви знали, що кактуси люблять підігріту водопровідну або дощову воду?


Зірка амазонських джунглів

— 7 серпня 2013 —

Сімейство амарилісові (Amaryllidaceae) прославилося великою кількістю дивовижно квітучих кімнатних рослин: амариліс, клівія, гіпеаструм, гемантус - це далеко не повний список. Але еухаріс, їхній найближчий родич, скоряє своєю граціозністю та чистотою.


Копросма - одна з найбільшого сімейства

— 7 серпня 2013 —

Копросма (Coprosma, сім. Маренові - одне з п'яти найбільших сімейств рослин. До 2009 року сімейство нараховувало від 611 до 618 родів і близько 13500 видів) - невисока рослина, вигляд якої може бути досить різноманітним. 


Адаптація куплених кімнатних рослин

— 31 липня 2013 —

За магазинними рослинами міцно закріпилося прізвисько "голландець". Дійсно, рослини, вирощені саме в Голландії становлять майже 90% усього асортименту квіткових магазинів.


Вирощування імбиру

— 31 липня 2013 —

Зараз без особливих проблем у магазинах можна купити висушені й оброблені відповідним чином дрібно нарізані і розмелені корені імбиру. Ця пряна приправа використовується в кондитерських виробах і для додання приємного специфічного запаху напоям. 


Сукуленти в полуничному горщику

— 25 липня 2013 —

Люблю використовувати речі не за призначенням. Це мій улюблений контейнер цього року: сукуленти в полуничному горщику.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс