Кімнатні рослини

Титанопсис: Догляд у домашніх умовах

— 12 травня 2021 —

Рослина титанопсис (Titanopsis) - сукулент із сімейства Аізових. Представники цього роду пристосовані до життя в африканських пустелях. Найчастіше їх можна зустріти в країнах на південно-заході континенту. На вид листи титанопсиса майже не відрізняються від вапняків, на яких вони ростуть. Навіть назва їх переводиться як « подібний  вапняку».


Бурштинова кислота для кімнатних рослин

— 30 квітня 2021 —

Бурштинова кислота – це незамінна речовина, яка має численні корисні властивості й застосовується в рослинництві й догляді за кімнатними рослинами.


Кімнатні рослини й атмосфера будинку

— 9 квітня 2021 —

Нерідко до кімнатних рослин ставляться лише як до прикраси будинку або лікарській сировині, яка завжди під рукою. На ділі ж домашня флора поліпшує мікроклімат, гармонізує квартирний простір, а також працює як очисник повітря.


В’яне листя в орхідеї: реанімуємо улюблену рослину

— 3 квітня 2021 —

Хіба хтось посперечається, що орхідеї - одні з самих най розкішних квітів? Звичайно ж, ні. Недарма у багатьох удома на підвіконні красуються ці екзоти й радують хазяїнів своїм безустанним цвітінням. Так от біда, нерідко можна помітити, що листя у цієї тропічної красуні в’януть. Чому так відбувається й що із цим робити?


Кімнатна бегонія: догляд, поливи й освітлення

— 27 березня 2021 —

Бегонія - одна з найкрасивіших і цікавих рослин, які можна виростити в приміщенні. Однак вони можуть бути трохи перебірливі відносно світла й води, хоча й не занадто делікатні, що робить їх відмінним проектом для рослин початкового рівня.


Хвороби красули: причини, симптоми й лікування

— 20 березня 2021 —

Незважаючи на те що товстянка (грошове дерево) має достатньо міцний імунітет, його все-таки можуть вражати різні комахи. Знаючи основні хвороби товстолиста і їх лікування, виростити гарну рослину, яка стане справжньою прикрасою будь-якого приміщення буде нескладно.


Секрети вирощування цикламена

— 19 березня 2021 —

Існує думка, що цикламен складно виростити й утримувати вдома. Часто після покупки й закінчення цвітіння він недовго живе й гине. Але при правильному догляді, цикламен може рости більш 10 років і щороку цвісти яскраво й тривало.


Білий наліт у квіткових горщиках: що це й чи потрібно позбавлятися його

— 19 лютого 2021 —

Білий наліт у квіткових горщиках може виглядати по-різному й з’явитися там з самих різних причин. Для того щоб знати, як позбутися нальоту й чи потрібно взагалі це робити, спочатку давайте розберемося в тому, що саме з’явилося його причиною.


Фіалки химери – дивні чудеса природи

— 5 лютого 2021 —

Іноді у світі рослин відбуваються справжні чудеса. Наприклад, цвіте собі фіалка, цвіте, і раптом у її організмі відбувається якийсь збій: квіти й листя раптом міняють забарвлення.


Гипоцирта: що любить ця кімнатна рослина

— 29 січня 2021 —

Гипоцирта – трав’яниста рослина, чагарник або напівчагарник, зустрічається назва Нематантус. Максимальна висота – не більш 70-ти сантиметрів. Кімнатна гипоцирта має більш скромні розміри, виглядає як невеликий густий кущик, буває ампельна.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс