Кімнатні рослини

Ялина канадська Коніка: догляд у домашніх умовах

— 17 січня 2021 —

Зараз стало популярним дарувати на Новий рік незвичайні подарунки. Саджанець ялини канадської Коніки (Picea glauca Conica) - це чи не самий безпрограшний варіант для тих, у кого немає земельної ділянки, але дуже хочеться мати таку кімнатну рослину? Можливо, але варто відразу ознайомитися з основними правилами догляду за ялиною в домашніх умовах, адже вирощувати її вдома не так вже й просто.


Як виростити герань із насіння у домашніх умовах

— 21 грудня 2020 —

Пеларгонія або герань - це багаторічна рослина, яку, як правило, вирощують як кімнатну квітку, що не потребує особливого догляду за собою.


Догляд за орхідеєю: посадка й необхідні умови

— 5 грудня 2020 —

Квітка орхідея - екзотична рослина, яка поширена по усьому світу й має безліч видів. Цей росток став одним із кращих і гарних, зростає в домашніх умовах. Якщо ви зважилися придбати цю кімнатну рослину - пропонуємо вам зупинитися саме на орхідеї. Однак перед покупкою постарайтеся докладніше вивчити нюанси посадки й догляду за орхідеєю.


Пересадження фікуса в домашніх умовах

— 21 листопада 2020 —

Фікуси – ідеальні рослини великого розміру для прикраси житла або офісу: вони здебільшого невибагливі до умов утримування, за ними легко доглядати, однак існують особливості, без дотримання яких виростити великий і гарний фікус буде важко. Регулярна зміна горщика й субстрату – обов’язковий і дуже важливий пункт догляду за рослиною, і в статті піде мова про те, як часто пересаджувати фікус, коли можна пересаджувати фікус, як не ушкодити коріння фікуса при пересадженні і як доглядати за рослиною після пересадження.


Строкатий красень кротон

— 7 листопада 2020 —

Кротон — неймовірно гарна рослина, строкате офарблення його листів нікого не залишить байдужим. Ця квітка може прикрасити будь-який куточок вашої квартири, будь-то кухня, спальня або дитяча. Звичайно, для того, щоб кротон радував вас своїм зовнішнім виглядом, йому необхідний відповідний догляд, але ця квітка настільки не вибаглива, що із цим завданням легко впорається навіть починаючий квіткар. У сьогоднішній статті мова йтиме про особливості догляду за кротоном.


Велетні у вашій квартирі

— 31 жовтня 2020 —

Великі кімнатні рослини – ефектні солітери, які часто використовують для того, щоб заповнити порожнечу в просторі або створити акцент на якомусь конкретному елементі інтер’єру. Вони роблять композицію більш гармонічною й довершеною.


Зимовий сад у невеликій квартирі: поради по облаштуванню

— 24 жовтня 2020 —

Улаштувати у квартирі повноцінний зимовий сад може дозволити собі хіба що власник просторих апартаментів. Якщо ж ви живете в стиснутих умовах, спробуйте створити хоча б невеликий «зелений куточок». А щоб усе вийшло – прислухайтеся до наших порад.


Особливості догляду за орхідеєю камбрія в міській квартирі

— 9 жовтня 2020 —

Орхідея – улюблена багатьма рослина. Найчастіше для вирощування в домашніх умовах купується орхідея камбрія. Догляд за нею досить простий. Але багато людей допускають помилки або мають сумніви із приводу того, як доглядати за отриманим екземпляром. Справа в тому, що камбрія – це спеціально виведений гібрид. Його одержали шляхом змішання чотирьох самостійних сортів орхідеї, які також містять у собі окремі різновиди. Так що з різних комбінацій виходять і самі різні представники сорту Cambria. Розберемося, по яких ознаках їх можна відрізнити від інших орхідей, а також розглянемо особливості догляду.


Афеляндра - рослина не для новачків

— 25 вересня 2020 —

Афеляндра - надзвичайно рідка й гарна рослина. Головна гідність афеляндри в тому, що поки вона не цвіте її можна зарахувати до декоративно-листяних, а як тільки вона випускає надзвичайно гарне суцвіття, стає ясно, що це декоративно-квітуча рослина.


Одна з найбільших і квітучих драцен — драцена запашна

— 20 вересня 2020 —

?Чи цвіте в домашніх умовах драцена запашна, догляд за нею якийсь особливий повинен бути для цього? Подарували маленьке деревце на день народження колеги, поставила його на північному вікні. Напевно, місце виявилося не підходящим, тому що колись темно-зелені в смужку листочки начебто вигоріли. Їй потрібно більше світла, а обрізати потрібно?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс