Кімнатні рослини

Гостя з Канарських островів

— 14 серпня 2014 —

Цинерарія - це декоративно-квітуча багаторічна трав'яниста рослина, вирощувана часто як однолітник. До роду Цинерарія (Cineraria) належить близько 50 видів рослин сімейства айстрових. У культурі поширено безліч гібридних форм. 


Циссус - рослина, що може перетворити приміщення на джунглі

— 6 серпня 2014 —

Багато рослин легко та швидко розростаються в приміщеннях, охоче озиваючись на мінімальну турботу. З їхньою допомогою можна досить швидко озеленити куточки та цілі стіни, перетворивши їх на справжні екзотичні зарості.


Як улаштувати полив квітів під час вашої відсутності?

— 30 липня 2014 —

Ви хочете у відпустку? А зможете знайти людину, яка під час вашої відсутності буде приходити у квартиру й поливати квіти? Якщо вона - «знавець» квітів, то доведеться біля кожного горщика залишити інструкцію. А може, ви перенесете всіх домашніх улюбленців у будинок людині, що про них подбає? Що ж, залишається тільки позаздрити вашій фізичній силі й витривалості. 


Як виростити квітки-ліхтарики?

— 23 липня 2014 —

У вологих тропічних лісах Коста-Ріки та Бразилії зростає дивна рослина з незвичайними яскравими квітками, схожими на китайські ліхтарики. При близькому розгляді вони ще схожі на рибку, що роздула щічки.


Лавр у кімнаті

— 22 липня 2014 —

Прикрашає житло, освіжає в ньому повітря й виганяє комах. В останні десятиліття в кімнатній культурі одержали широке розповсюдження деякі із субтропічних рослин, які здавна вирощувались як такі, але на вікнах зустрічалися дуже рідко.


Як правильно доглядати за кімнатними квітами в підвісних кашпо

— 28 травня 2014 —

Традиційно господарки вирощують домашні рослини на підвіконнях. Тут і освітлення гарне, і поливати квіти дуже зручно.


Пальма у вашому домі

— 21 травня 2014 —

Трахікарпус Форчуна - це одна з віялових пальм, найпоширеніша на Чорноморському узбережжі Кавказу.


Як пересадити азалію

— 14 травня 2014 —

Догляд за домашньою красунею азалією відрізняється численними труднощами, квітка ця вимоглива і дуже примхлива. Забезпечити її всіма необхідними умовами не так просто. Вона любить прохолодь, свіже повітря та чисту воду для зволоження ґрунту. Азалія вимоглива до ґрунту, котрий має бути кислим і пухким, до рясного поливу (ця незвичайна квітка просто обожнює холодний душ). Не варто забувати і про формування та пересадження.


Якщо в будинку квіти погано ростуть

— 7 травня 2014 —

Рослини в будинку не ростуть, марніють, хворіють - з таким прикрим явищем доводиться зіштовхуватися багато кому. Було помічено, що після смерті або переїзду одного з жителів квартири, звичайно найстаршого, кімнатні рослини оживали, починали квітувати навіть ті, які ніколи не квітували.


Посадка бегонії та догляд за нею

— 29 квітня 2014 —

Останнім часом усе більшу популярність здобувають бульбові бегонії. І не просто так. Нині на ринку з'явилися нові сорти з чудовими махровими квітками найрізноманітніших забарвлень, повз які неможливо пройти і не купити. А крім того, ці бегонії дуже універсальні - ростуть і на підвіконні у квартирі, і у квітнику поруч з будинком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс