Декоративні рослини

Грамотне вкриття троянд - застава успішної зимівлі

— 1 листопада 2017 —

Троянди – це ніжні квіти, вони вимагають трепетного догляду й уваги. Від їхньої благополучної перезимівлі залежить успішний ріст і пишне цвітіння в наступному році. Незважаючи на зміну клімату, яка принесла нам більш м'які зими, ми повинні подбати про грамотне вкриття королеви квітів у холодну пору року. 


Сентябринка – зірка осіннього саду

— 4 жовтня 2017 —

Айстра віргинська своє ласкаве ім'я сентябринки заслужила завдяки своїй надзвичайній здатності рясно квітувати з вересня аж до першого заморозку. Якщо ви не проти прикрасити свою ділянку пишними багаторічними кущами сентябринок білого, лілового, блакитного, волошкового, рожевого й фіолетового кольору, але поки не знаєте, із чого почати, ця стаття для вас.


Лимонник китайський: гарна та корисна ліана в саду

— 27 вересня 2017 —

Лимонник китайський (лат. Schisandra chinensis) є видом роду Лимонник сімейства Лимонникові, що зустрічається в дикій природі на узліссях і прогалинах хвойно-листяних і листяних лісів, у вузьких долинах струмків і гірських річок, на старих гарах і вирубках Кореї, Японії, Китаю та Далекого Сходу. 


Вересень - початок підготовки троянд до зими

— 13 вересня 2017 —

Восени роботи в плодовому городництві поступово скорочуються. Більшість уваги дачників-садівників у цей час орієнтовані на підготовку декоративних багатолітників до зими. І особливої уваги у вересні-листопаді вимагає красуня троянда.


Королева осені – жоржина

— 6 вересня 2017 —

Жоржини - це красивоквітучі багатолітники, що одержали досить широке поширення. Вони здатні прикрасити будь-який осінній сад, завдяки чому користуються величезною популярністю, як у професіоналів, так і в садівників-любителів.


Коли викопувати цибулини гладіолусів і як їх зберігати

— 30 серпня 2017 —

Викопування цибулин гладіолусів, ще одна осіння турбота квіткаря. «Коли викопувати цибулини гладіолусів» — одне з досить розповсюджених питань. І відповісти на нього однозначно, досить складно. Для кожної кліматичної зони строки викопування гладіолусів свої. Але загальні правила, все-таки існують.


Вирощуємо кали в саду

— 23 серпня 2017 —

Дивовижно гарні садові кали можна справедливо вважати справжньою прикрасою саду або квітника. Рослини при гарному догляді і створенні оптимальних умов вирощування цвітуть протягом тривалого часу. Великий досвід у квітництві не потрібний, буде достатньо опанувати лише деякими основними знаннями про посадку й догляд.


Мальва: королівська розкіш

— 2 серпня 2017 —

Мальва (лат. Malva), або проскурник, або калачик, або шток-троянда – типовий рід сімейства Мальвові – трав'яниста рослина, звичайно однолітня, іноді дворічна й багаторічна. 


Тонкощі догляду за деревом щастя

— 19 липня 2017 —

Вічнозелена красуня юка садова родом із тропіків. Невисоке дрібногіллясте дерево або чагарник належить до сімейства агавових. Юку ще йменують «деревом щастя», адже помічено, що цей теплолюбний екзот приносить своїм власникам удачу.


Дике царство люпину

— 12 липня 2017 —

Люпин багаторічний є невибагливою рослиною, видів цієї рослини налічується близько 200. Найчастіше в якості багаторічної рослини вирощують люпин деревоподібний або багатолистий.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс