Декоративні рослини

Калістегія - красива рослина для балкону й саду

— 5 червня 2020 —

З приходом тепла, ми поспішаємо прикрасити свої балкони, лоджії та присадибні ділянки. Якщо вам подобаються в’юнкі рослини, то варто визначити, які з них краще посадити.


Левізія - мініатюрна прикраса саду

— 28 травня 2020 —

Левізія (Lewisia) — мініатюрна багаторічна рослина із сімейства Монтієвих. У природі цей невисокий сукулент живе лише на північно-американському континенті, прикрашаючи своїм видом високогірні кам’янисті схили. Рід нараховує близько 20 видів, є багато природних і культурних гібридів.


Чим і як правильно підгодовувати іриси

— 2 травня 2020 —

Іриси можна назвати квітами, які зустрічаються всюди. Однак це не означає, що вони абсолютно не вимогливі до складу ґрунту. Більше того, кожному садівникові відомо, що підгодівлі необхідні їм для пишного цвітіння. Які ж добрива особливо люблять ці рослини і як їх правильно використовувати.


Як правильно посадити лілії: на яку глибину, і за якою схемою

— 25 квітня 2020 —

Для таких ніжних і витончених квітів, як лілії, посадка й догляд мають велике значення. Особливо це стосується найкрасивіших екзотичних різновидів. Потрібно не тільки визначити правильні строки посадки, але й вибрати вдале місце під клумби з ліліями, висадити їх по одній зі схем, дотримуючи між рослинами потрібну відстань і оптимальну глибину відповідно до особливостей виду лілії.


Розумна економія площі на дачній ділянці або як сад перетворити в город

— 18 квітня 2020 —

У дбайливих дачників звичайно кожний метр родючої землі на рахунку. На декількох сотках хочеться посадити й кущик смородини, і деревце, і картопельку, та й грядка-друга помідорчиків зайвою не буде. У світлі цього власникам невеликих ділянок, як нікому іншому, доводиться планувати посадки. Якщо ви знайомі з такою проблемою, можливо вам допоможуть наступні рекомендації.


Найкраща прикраса саду

— 27 березня 2020 —

Примули - не тільки вісники весни, вони створюють настрій саду майже до середини літа. А деякі, цвітучи повторно, невеликими яскравими мазками урізноманітнюють його і осінньою порою.


Примула (первоцвіт): догляд, види, розмноження

— 7 березня 2020 —

Наприкінці зими на вітринах квіткових магазинів з’являються квітучі примули. Квіти різноманітного забарвлення в середині зелених листочків чарують своєю весняною свіжістю. Для власників цих красунь короткі рекомендації щодо їхнього догляду.


Секрети вирощування тюльпанів

— 28 лютого 2020 —

Немає такого саду, де б не цвіли тюльпани, й уже в березні-квітні їх гострі проростки простромлюють сніг, що тане, - починають відростати листи. А через 20-30 днів тюльпани розцвітають і їх розкішним цвітінням ми можемо милуватися до 35 днів.


Дамська квітка камелія: посадка й догляд

— 28 лютого 2020 —

Рід Camelia нараховує близько 80-ти видів. Однією з гідних його представниць є чайний кущ, або камелія китайська (Camelia sinensis).


Діцентра або сумна прикраса вашого саду

— 13 лютого 2020 —

На квіти, як і на інші оточуючі людей і використовувані ними предмети, існує своя мода. Тому на садові ділянки часто вертаються рослини, вирощування яких колись було зменшено. До таких рослин належить й діцентра, інакше диклітра, з якою пов’язано багато гарних вірувань і легенд.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс