Кулінарія

Глазуровані крила індички на грилі

— 21 жовтня 2021 —

Крило індички ціле - 3 кг, соєвий соус - 50 мл, гірчиця діжонська - 4 ст. л., часник сухий - 1 ч. л., соус солодкий чилі - до смаку, помідори чері -2 гілочки, розмарин, чебрець, перець, сіль - до смаку.


Печінка по-берлінськи з яблуками

— 21 жовтня 2021 —

Яловича печінка - 500 г, молоко - 200 мл, ріпчаста цибуля - 1 шт., рослинна олія - 3 ст. л., сіль, мелений чорний перець і мелений коріандр - до смаку, борошно - 3-4 ст. л., велике зелене яблуко - 1 шт.


Салат з рисом та печінкою тріски

— 21 жовтня 2021 —

Рис - 150 г, сіль - до смаку, рослинна олія - 1/2 ст. л., яйця - 5 шт., печінка тріски - 250 г, огірки - 2 шт., консервована кукурудза - 150 г, майонез - 5-6 ст. л., зелена цибуля - 3-4 стебла.


Голубці в ніжному грибному соусі

— 21 жовтня 2021 —

Рис - 100 г, ріпчаста цибуля - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. л., рослинна олія - 1 ст. л., фарш зі свинини і яловичини - 500-600 г, сіль - 1 ч. л., перець чорний мелений - до смаку, капуста білокачанна - 1 качан, печериці - 250-300 г.


Рум’яно-соковиті картопляні зрази: як приготувати ситну страву

— 21 жовтня 2021 —

Смачні картопляники й не тільки з м’ясною начинкою будуть відмінною альтернативою звичним котлетам.


Деруни з м’ясом

— 3 жовтня 2021 —

Картопля середня - 10 шт., фарш - 500 г, цибулина велика - 1 шт., яйця - 1 шт., сіль і перець - до смаку.


Ніжні капустяні оладки

— 3 жовтня 2021 —

Невелика капустина - 1/2 шт., цибуля - 1 шт., яйця - 2 шт., майонез - 2 ст. л., сіль - до смаку, перець - до смаку, борошно - 4 ст. л., олія рослинна - 1-2 ст. л.


Куряче філе, запечене в горіховому паніруванні

— 3 жовтня 2021 —

Курячі грудки - 2 шт., пекан або волоські горіхи - 100 г, сіль - 1,5 ч. л., перець чорний мелений - до смаку, панірувальні сухарі - 100 г, сушений чебрець - 1 ст. л., мелений часник - 1 ст. л., яйця - 2 шт., рослинна олія - 1 ст. л.


Яблучна пастила

— 3 жовтня 2021 —

Зелені яблука - 3-4 шт., агар-агар - 1 ч. л. з гіркою, вода - 60 мл, цукор - 350 г, курячий білок - 3 ч. л., цукрова пудра - 3-4 ст. л.


Найсмачніші способи зберегти виноград на зиму

— 3 жовтня 2021 —

Виноградні заготовки на зиму відмінно зберігаються не втрачаючи корисних якостей. У домашніх умовах з нього роблять вино й компоти, джем і мармелад, його мочать і маринують. Оцінити всі достоїнства виноградної консервації вам допоможуть прості покрокові рецепти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс