Кулінарія
Глазуровані крила індички на грилі
— 21 жовтня 2021 —
Крило індички ціле - 3 кг, соєвий соус - 50 мл, гірчиця діжонська - 4 ст. л., часник сухий - 1 ч. л., соус солодкий чилі - до смаку, помідори чері -2 гілочки, розмарин, чебрець, перець, сіль - до смаку.
Печінка по-берлінськи з яблуками
— 21 жовтня 2021 —
Яловича печінка - 500 г, молоко - 200 мл, ріпчаста цибуля - 1 шт., рослинна олія - 3 ст. л., сіль, мелений чорний перець і мелений коріандр - до смаку, борошно - 3-4 ст. л., велике зелене яблуко - 1 шт.
Салат з рисом та печінкою тріски
— 21 жовтня 2021 —
Рис - 150 г, сіль - до смаку, рослинна олія - 1/2 ст. л., яйця - 5 шт., печінка тріски - 250 г, огірки - 2 шт., консервована кукурудза - 150 г, майонез - 5-6 ст. л., зелена цибуля - 3-4 стебла.
Голубці в ніжному грибному соусі
— 21 жовтня 2021 —
Рис - 100 г, ріпчаста цибуля - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. л., рослинна олія - 1 ст. л., фарш зі свинини і яловичини - 500-600 г, сіль - 1 ч. л., перець чорний мелений - до смаку, капуста білокачанна - 1 качан, печериці - 250-300 г.
Рум’яно-соковиті картопляні зрази: як приготувати ситну страву
— 21 жовтня 2021 —
Смачні картопляники й не тільки з м’ясною начинкою будуть відмінною альтернативою звичним котлетам.
Деруни з м’ясом
— 3 жовтня 2021 —
Картопля середня - 10 шт., фарш - 500 г, цибулина велика - 1 шт., яйця - 1 шт., сіль і перець - до смаку.
Ніжні капустяні оладки
— 3 жовтня 2021 —
Невелика капустина - 1/2 шт., цибуля - 1 шт., яйця - 2 шт., майонез - 2 ст. л., сіль - до смаку, перець - до смаку, борошно - 4 ст. л., олія рослинна - 1-2 ст. л.
Куряче філе, запечене в горіховому паніруванні
— 3 жовтня 2021 —
Курячі грудки - 2 шт., пекан або волоські горіхи - 100 г, сіль - 1,5 ч. л., перець чорний мелений - до смаку, панірувальні сухарі - 100 г, сушений чебрець - 1 ст. л., мелений часник - 1 ст. л., яйця - 2 шт., рослинна олія - 1 ст. л.
Яблучна пастила
— 3 жовтня 2021 —
Зелені яблука - 3-4 шт., агар-агар - 1 ч. л. з гіркою, вода - 60 мл, цукор - 350 г, курячий білок - 3 ч. л., цукрова пудра - 3-4 ст. л.
Найсмачніші способи зберегти виноград на зиму
— 3 жовтня 2021 —
Виноградні заготовки на зиму відмінно зберігаються не втрачаючи корисних якостей. У домашніх умовах з нього роблять вино й компоти, джем і мармелад, його мочать і маринують. Оцінити всі достоїнства виноградної консервації вам допоможуть прості покрокові рецепти.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |