Кулінарія

Плавлений сир з беконом і грибами

— 19 липня 2019 —

Сир кисломолочний - 400 г, масло вершкове - 100 г, яйця - 2 шт., сода - 1 ч. л., сіль - 1 ч. л., бекон - 50 г, печериці - 50 г.


Човники з кабачків

— 19 липня 2019 —

Кабачки маленькі - 4 шт., печериці - 250-300 г, рослинна олія - 2 ст. л., вершкове масло - 50 г, базилік - 1 щіпка, сметана - 2 ст. л., твердий сир - 250 г, сіль - 1 ч. л.


Соковита курка в гірчично-сметаному соусі

— 19 липня 2019 —

Гомілки курки - 6 шт., гриби - 150 г, сметана - 250 г, сіль, перець - за смаком, часник - 4 часточки, рослинна олія для жаркі, сік половинки лимона, гірчиця - 2 ст. л., зелень.


Полунично-бананове морозиво

— 19 липня 2019 —

Полуниця - 500 г, банан - 400 г, сметана - 400 г, цукрова пудра - 80 грамів.


Як заморожувати городину, фрукти, ягоди: Основні помилки

— 19 липня 2019 —

Питання збереження врожаю або фруктів і овочів, придбаних у літнє-осінній період за невисокою ціною, завжди є важливим. Усе відразу з’їсти неможливо, та й хочеться залишити щось і на зиму. Звичайно, можна зайнятися консервуванням. Але ж хочеться чогось по-справжньому свіжого. Відмінний вихід з положення – заморожування. Однак не всім везе використовувати потім те, що вони заморозили. Уся справа в тому, що якщо при заморожуванні овочів, фруктів і ягід допустити помилки, то користуватися замороженим буде не можливо. 


Літо в банці: абрикоси в сиропі, м'ятне варення та варення з аґрусу

— 12 липня 2019 —

Мабуть, самий популярний спосіб зберегти абрикоси до наступного сезону – це зварити варення. Але якщо вам не подобається зайва солодкість, тоді вам підійде інший спосіб. Отже...


Літні ласощі в домашніх умовах

— 12 липня 2019 —

Липень, ну ось і середина літа, верхівка, сонечком зігріта .... У розпал дня спека може стояти така, що тільки й думаєш про те, як би сховатися в тіні й випити або з’їсти що-небудь прохолодне. Звичайно, у першу чергу в голову приходить думка про літній продукт номер один – морозиво. Можна по звичці купити його в магазині. А можна витратити небагато часу й порадувати себе, а також усіх членів своєї родини, таким кулінарним витвором, як морозиво в домашніх умовах.


Кабачки з печерицями під сметанним соусом

— 12 липня 2019 —

Молоді кабачки - 2 шт.; печериці - 300 г; твердий сир - 150 г; сметана жирністю 15-20% - 200 мл; часник - 3 зубки; сіль і чорний мелений перець - за смаком; рослинна олія - 100 мл; свіжа зелень (кріп і петрушка).


Гречка з яловичиною й овочами

— 12 липня 2019 —

250 г гречаної крупи; 200 г яловичої вирізки; 1 морква; 1 головка цибулі; 3 десертні ложки рафінованої олії; 3 зубки часнику; 1 чайна ложка паприки; 1 чайна ложка суміші прованських трав; 10 г зелені; щіпка солі й перцю.


Цукати з вишні

— 12 липня 2019 —

Вишня свіжа - 3 кг, цукор - 1,5 кг, вода - 600 мл.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс