Кулінарія
Плавлений сир з беконом і грибами
— 19 липня 2019 —
Сир кисломолочний - 400 г, масло вершкове - 100 г, яйця - 2 шт., сода - 1 ч. л., сіль - 1 ч. л., бекон - 50 г, печериці - 50 г.
Човники з кабачків
— 19 липня 2019 —
Кабачки маленькі - 4 шт., печериці - 250-300 г, рослинна олія - 2 ст. л., вершкове масло - 50 г, базилік - 1 щіпка, сметана - 2 ст. л., твердий сир - 250 г, сіль - 1 ч. л.
Соковита курка в гірчично-сметаному соусі
— 19 липня 2019 —
Гомілки курки - 6 шт., гриби - 150 г, сметана - 250 г, сіль, перець - за смаком, часник - 4 часточки, рослинна олія для жаркі, сік половинки лимона, гірчиця - 2 ст. л., зелень.
Полунично-бананове морозиво
— 19 липня 2019 —
Полуниця - 500 г, банан - 400 г, сметана - 400 г, цукрова пудра - 80 грамів.
Як заморожувати городину, фрукти, ягоди: Основні помилки
— 19 липня 2019 —
Питання збереження врожаю або фруктів і овочів, придбаних у літнє-осінній період за невисокою ціною, завжди є важливим. Усе відразу з’їсти неможливо, та й хочеться залишити щось і на зиму. Звичайно, можна зайнятися консервуванням. Але ж хочеться чогось по-справжньому свіжого. Відмінний вихід з положення – заморожування. Однак не всім везе використовувати потім те, що вони заморозили. Уся справа в тому, що якщо при заморожуванні овочів, фруктів і ягід допустити помилки, то користуватися замороженим буде не можливо.
Літо в банці: абрикоси в сиропі, м'ятне варення та варення з аґрусу
— 12 липня 2019 —
Мабуть, самий популярний спосіб зберегти абрикоси до наступного сезону – це зварити варення. Але якщо вам не подобається зайва солодкість, тоді вам підійде інший спосіб. Отже...
Літні ласощі в домашніх умовах
— 12 липня 2019 —
Липень, ну ось і середина літа, верхівка, сонечком зігріта .... У розпал дня спека може стояти така, що тільки й думаєш про те, як би сховатися в тіні й випити або з’їсти що-небудь прохолодне. Звичайно, у першу чергу в голову приходить думка про літній продукт номер один – морозиво. Можна по звичці купити його в магазині. А можна витратити небагато часу й порадувати себе, а також усіх членів своєї родини, таким кулінарним витвором, як морозиво в домашніх умовах.
Кабачки з печерицями під сметанним соусом
— 12 липня 2019 —
Молоді кабачки - 2 шт.; печериці - 300 г; твердий сир - 150 г; сметана жирністю 15-20% - 200 мл; часник - 3 зубки; сіль і чорний мелений перець - за смаком; рослинна олія - 100 мл; свіжа зелень (кріп і петрушка).
Гречка з яловичиною й овочами
— 12 липня 2019 —
250 г гречаної крупи; 200 г яловичої вирізки; 1 морква; 1 головка цибулі; 3 десертні ложки рафінованої олії; 3 зубки часнику; 1 чайна ложка паприки; 1 чайна ложка суміші прованських трав; 10 г зелені; щіпка солі й перцю.
1 | ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | ... | 220 |