Кулінарія

Курячі крильця в сметанному соусі

— 3 листопада 2019 —

Курячі крила - 1 кг; сметана - 3 ст. л.; гострий томатний соус - 1 ст. л.; ріпчаста цибуля - 1 голівка; часник - 2-3 зубки; вода або курячий бульйон - 200 мл; оливкова олія - 2-3 ст. л.; сіль - за смаком; чорний мелений перець - 0,5 ч. л.; приправа для курки - 0,5 ч. л.; свіжа петрушка - 1-2 гілочки для прикраси.


Англійський морквяний торт

— 3 листопада 2019 —

Для тіста: 400 г борошна; 2 ч. л. розпушувача; 1 ч. л. соди; щіпка солі; 2 ч. л. без гірки кориці; 4 яйця; 300 г цукру; 1 ст. рослинної олії; 2 ч. л. ванільної есенції (можна взяти порошок); 400 г тертої моркви (можна взяти 50х50 з гарбузом); велику жменю не дуже дрібно здрібнених горіхів (волоські, мигдаль) - за бажанням.


Буряк і морква на нашому столі

— 3 листопада 2019 —

БУРЯК - самий справжній зимовий овоч, який можна зрівняти з коморою корисних речовин. Рубіновий колір буряка прикрашає будь-яку страву, а високий вміст цукру робить його найсолодшим овочем.


Гарбузові рецепти

— 26 жовтня 2019 —

Гарбузовий пиріг з горіховим праліне та гарбузовий суп-пюре з плавленим сиром.


Салат з курки, квасолі й сухариків

— 26 жовтня 2019 —

Білий хліб - 3 скибочки, куряче філе - 300 г, квасоля (консервована) - 200 г, сир голландський - 200 г, свіжі помідори - 2 шт., огірки мариновані - 2-3 шт., оливкова олія - 1 ст. л., сушена петрушка (мелена) - 1 ч. л., майонез, сіль, перець.


Італійський картопляний пиріг із шинкою й сиром

— 26 жовтня 2019 —

Картопля - 0,5 кг, оливкова олія, борошно - 150 г, яйце, шинка - 100 г, сир - 100 г, сіль і перець - за смаком.


Кекс з журавлиною

— 26 жовтня 2019 —

200 г масла, 200 г цукру, 1/2 ч. л. соди, 4 жовтка, 4 білка, 250 г борошна, сік одного лимона (приблизно 30 г), 150-200 г сушеної журавлини, цукрова пудра для посипання.


Куряче филе в клярі з цибулі

— 26 жовтня 2019 —

Куряче філе - 1 кг; ріпчаста цибуля - 2 шт.; яйця - 2 шт.; сметана - 2 ст. л.; пшеничне борошно - 3-4 ст. л.; лимон - 0,5 шт.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа для курки - 0,5 ч. л.; сушені італійські трави - 1 ч. л.; рослинна олія - 100 мл.


Що корисно додавати в чай?

— 19 жовтня 2019 —

Здавалося б, що може бути простіше, налив у чашку чаю, поставив вазочку з варенням, зробив бутерброд з ковбасою або сиром, і от він - процес. Але не так все просто. Різноманітність способів чаювання вражає уяву. Перше що приходить на розум – це, звичайно, чай з лимоном.


Гарбузовий пиріг з горіхами

— 19 жовтня 2019 —

2 ст. гарбузового пюре, 4 яйця, 200 мл яблучного соку, 150 мл води, 1 чашка цукру, 700 г пшеничного борошна, 1 ч. л. соди, 1 ч. л. розпушувача, 1 ч. л. солі, 1/2 ч. л. імбиру, 2 ч. л. кориці, 1/2 чашки горіхів, 1/2 чашки ізюму.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс