Кулінарія
Курячі крильця в сметанному соусі
— 3 листопада 2019 —
Курячі крила - 1 кг; сметана - 3 ст. л.; гострий томатний соус - 1 ст. л.; ріпчаста цибуля - 1 голівка; часник - 2-3 зубки; вода або курячий бульйон - 200 мл; оливкова олія - 2-3 ст. л.; сіль - за смаком; чорний мелений перець - 0,5 ч. л.; приправа для курки - 0,5 ч. л.; свіжа петрушка - 1-2 гілочки для прикраси.
Англійський морквяний торт
— 3 листопада 2019 —
Для тіста: 400 г борошна; 2 ч. л. розпушувача; 1 ч. л. соди; щіпка солі; 2 ч. л. без гірки кориці; 4 яйця; 300 г цукру; 1 ст. рослинної олії; 2 ч. л. ванільної есенції (можна взяти порошок); 400 г тертої моркви (можна взяти 50х50 з гарбузом); велику жменю не дуже дрібно здрібнених горіхів (волоські, мигдаль) - за бажанням.
Буряк і морква на нашому столі
— 3 листопада 2019 —
БУРЯК - самий справжній зимовий овоч, який можна зрівняти з коморою корисних речовин. Рубіновий колір буряка прикрашає будь-яку страву, а високий вміст цукру робить його найсолодшим овочем.
Гарбузові рецепти
— 26 жовтня 2019 —
Гарбузовий пиріг з горіховим праліне та гарбузовий суп-пюре з плавленим сиром.
Салат з курки, квасолі й сухариків
— 26 жовтня 2019 —
Білий хліб - 3 скибочки, куряче філе - 300 г, квасоля (консервована) - 200 г, сир голландський - 200 г, свіжі помідори - 2 шт., огірки мариновані - 2-3 шт., оливкова олія - 1 ст. л., сушена петрушка (мелена) - 1 ч. л., майонез, сіль, перець.
Італійський картопляний пиріг із шинкою й сиром
— 26 жовтня 2019 —
Картопля - 0,5 кг, оливкова олія, борошно - 150 г, яйце, шинка - 100 г, сир - 100 г, сіль і перець - за смаком.
Кекс з журавлиною
— 26 жовтня 2019 —
200 г масла, 200 г цукру, 1/2 ч. л. соди, 4 жовтка, 4 білка, 250 г борошна, сік одного лимона (приблизно 30 г), 150-200 г сушеної журавлини, цукрова пудра для посипання.
Куряче филе в клярі з цибулі
— 26 жовтня 2019 —
Куряче філе - 1 кг; ріпчаста цибуля - 2 шт.; яйця - 2 шт.; сметана - 2 ст. л.; пшеничне борошно - 3-4 ст. л.; лимон - 0,5 шт.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа для курки - 0,5 ч. л.; сушені італійські трави - 1 ч. л.; рослинна олія - 100 мл.
Що корисно додавати в чай?
— 19 жовтня 2019 —
Здавалося б, що може бути простіше, налив у чашку чаю, поставив вазочку з варенням, зробив бутерброд з ковбасою або сиром, і от він - процес. Але не так все просто. Різноманітність способів чаювання вражає уяву. Перше що приходить на розум – це, звичайно, чай з лимоном.
Гарбузовий пиріг з горіхами
— 19 жовтня 2019 —
2 ст. гарбузового пюре, 4 яйця, 200 мл яблучного соку, 150 мл води, 1 чашка цукру, 700 г пшеничного борошна, 1 ч. л. соди, 1 ч. л. розпушувача, 1 ч. л. солі, 1/2 ч. л. імбиру, 2 ч. л. кориці, 1/2 чашки горіхів, 1/2 чашки ізюму.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |