Кулінарія

Рулетики з печінкових млинців

— 11 квітня 2020 —

Для млинців: 600 г курячої печінки, 200 мл молока, 1 яйце, 3-4 ст. л. борошна, сіль - за смаком. Для начинки: 1 ріпчаста цибуля, морква - за смаком, соняшникова олія для смаження, часник і сіль - за смаком, вершковий сир - за смаком.


Курячий салат з овочами в лаваші

— 11 квітня 2020 —

Лаваш - на одну порцію салату - 1 лист, курка - 300 г, цибуля червона - 80 г, зелень (за смаком) - 120 г, болгарський перець - 150 г, сметана (або домашній майонез), гірчиця - для заправки, сіль, перець, спеції - за смаком.


Італійський пасхальний пиріг

— 11 квітня 2020 —

Для тіста - борошно - 450 г, оливкова олія - 3 ст. л., вода - 150 мл; для начинки: шпинат - 350 г, сир Рікотта - 350 г, тертий пармезан - 1 ст. л., оливкова олія - 2 ст. л., яйця - 7 шт., майоран - 1 ст. л., сіль, перець, мускатний горіх - за смаком.


Готуємо на Великдень

— 11 квітня 2020 —

Щорічно православні християни відзначають Воскресіння Христове. Дата святкування Великодня не постійна - в 2020 році вона припадає на 19 квітня. Але готуватися до свята господині починають заздалегідь: купують необхідні продукти, прибирають і прикрашають будинок, планують великоднє меню.


Бісквіт муальо

— 3 квітня 2020 —

50 г яєчного білка (2 шт.), 60+50 г білого дрібнокристалічного цукру, 130 г очищеного фундука або інших горіхів, 35 г борошна пшеничного вищого сорту, 75 г яйця, 40 г яєчного жовтка (2 шт.).


Сирне печиво з кунжутом

— 3 квітня 2020 —

200 г м’якого вершкового масла, 250 г біойогурта, 140 г соняшникової олії, 250 г твердого сиру, натертого на крупній тертці, 1 чайну ложку солі, 3 чайні ложки цукрового піску, 700 г борошна. Для змащування тіста: 1 сирий яєчний жовток, 5 столових ложок молока, 1 чайна ложка цукрового піску. Для прикраси: 130 г насіння кунжуту.


Курка по-тосканськи

— 3 квітня 2020 —

Курячі стегна й гомілки - 1 кг, бекон - 50-100 г, гілочки розмарину - 4 шт., цибулини середні - 2 шт., зубчики часнику - 2 шт., оливкова олія - 2 ст. л., борошно - 3 ст. л. насіння фенхеля - 1 ч. л., червоне вино - 125 мл, бальзамічний оцет - 2-3 ст.л., томати у власному сокові - 500 г, оливки консервовані - 10-15 шт., помідори чері - 250 г, сіль, мелений чорний перець, цукор - за смаком.


Цибулевий пиріг

— 3 квітня 2020 —

2 склянки борошна; 250 г маргарину; 6 ст. л. сметани або кефіру; 4 яйця; 1 ч. л. соди, погашена оцтом; сіль і цукор - по 1 чайній ложці. Начинка: 4 цибулини; 3 плавлених сирки; 3 яйця + білок, сіль (щіпка).


Вітаміни на нашому столі

— 3 квітня 2020 —

Весна нас радує природою, що прокинулася, сонечком, теплом. Однак, на жаль, у цю прекрасну пору року у нас починається авітаміноз. Але при правильному харчуванні можна його уникнути. Для цього дуже важливо вживати продукти, в яких міститься велика кількість потрібних нашому ослабленому організму вітамінів.


Гливи по-корейські з морквою й цибулею

— 27 березня 2020 —

Гливи - 500 г; морква - 2 шт.; ріпчаста цибуля - 1 велика голівка; часник - 4-5 зубчиків; приправа для моркви по-корейськи - 1 ч. л.; сіль - 0,5 ч. л.; цукор - 0,5 ч. л.; столовий 9% оцет - 2 ст. л.; рослинна олія без запаху - 2 ст. л.; свіжий кріп - 1-2 гілочки для прикраси.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс