Кулінарія

Лимонний крем

— 4 грудня 2013 —

Універсальна та дуже смачна начинка як для тортів, так і для пирогів. Можна використовувати як джем для ранкових тостів.


Курячі кульки у вершковому соусі

— 4 грудня 2013 —

500 г філе, 1 цибулина, 1 яйце, 3 зубки часнику, 150 мл вершків 10%, 2-3 ст. л. майонезу, 30 г вершкового масла, 100 г твердого сиру, сіль і перець - за смаком.


Лаваш із сиром

— 4 грудня 2013 —

Лаваш, сир, вершкове масло, яйця, сіль.


Як правильно і смачно готувати голубці

— 4 грудня 2013 —

Рецептів голубців досить багато - практично всі популярні кухні світу мають у своєму арсеналі рецептики, де в капустяне або виноградне листя загортають фарш, і тушкують у соусі. І хоча технологія готування практично однакова, але остаточний результат залежить від смакових пристрастей кухаря.


Грибний торт

— 4 грудня 2013 —

Білі гриби (сухі) - 50 г, печериці - 100 г, картопля - 100 г, цибуля - 1 шт., часник - 2 зубочки, масло вершкове - 100 г, сметана - 2 ст. л., борошно - 1 ст. л., паприка - 1 ч. л., зелень - (рубана), сіль, перець.


Ковбаски з баранини по-грецьки

— 4 грудня 2013 —

Для ковбасок: 500 г фаршу з баранини, 2 скибочки білого хліба без скоринки, 50 мл червоного вина, 1 середня цибулина, 3 зубочки часнику, 1 яйце, маленький пучок петрушки, 1 ч. л. меленої кориці, сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Для соусу: 1 середня цибулина, 400 г томатів у власному соку, 2 зубочки часнику, 1/2 ч. л. меленої кориці, сіль і чорний перець - за смаком.


Рахат-лукум цитрусовий

— 27 листопада 2013 —

Цукор - 5 скл., вода - 2 скл., крохмаль - 0,5 скл., апельсин або лимон - 1 шт., олія лимонна або олія апельсинова - 2-3 краплі, пудра цукрова 4-5 ст. л.


Яблучний штрудель

— 27 листопада 2013 —

1 лист листкового тіста, 4-5 яблук, 4 ст. л. мелених горіхів, 2-3 ст. л. ізюму, 2 ст. л. лимонного соку, 3-5 ст. л. цукру, 1 ч. л. кориці, 2+2 ст. л. розтопленого масла, 1 яєчний жовток, 4 ст. л. молока, 1 ст. л. мигдальних пластівців.


Курячі ніжки зі сметаною і сиром

— 27 листопада 2013 —

10 курячих ніжок, 100 г сиру, 100-150 г сметани, 5 зубків часнику, приправа для курки, сіль, чорний перець.


Страви на Різдвяний піст

— 27 листопада 2013 —

Ми знаємо про те, що на Різдвяний піст багато чого не можна вживати в їжу. А як тоді різноманітити свій щоденний раціон, що можна приготувати, щоб це було не тільки смачно, але й ситно, і корисно. Наприклад, різні каші. У нашій статті ви легко підберете на Різдвяний піст меню та зможете його різноманітити.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс