Кулінарія
Лимонний крем
— 4 грудня 2013 —
Універсальна та дуже смачна начинка як для тортів, так і для пирогів. Можна використовувати як джем для ранкових тостів.
Курячі кульки у вершковому соусі
— 4 грудня 2013 —
500 г філе, 1 цибулина, 1 яйце, 3 зубки часнику, 150 мл вершків 10%, 2-3 ст. л. майонезу, 30 г вершкового масла, 100 г твердого сиру, сіль і перець - за смаком.
Як правильно і смачно готувати голубці
— 4 грудня 2013 —
Рецептів голубців досить багато - практично всі популярні кухні світу мають у своєму арсеналі рецептики, де в капустяне або виноградне листя загортають фарш, і тушкують у соусі. І хоча технологія готування практично однакова, але остаточний результат залежить від смакових пристрастей кухаря.
Грибний торт
— 4 грудня 2013 —
Білі гриби (сухі) - 50 г, печериці - 100 г, картопля - 100 г, цибуля - 1 шт., часник - 2 зубочки, масло вершкове - 100 г, сметана - 2 ст. л., борошно - 1 ст. л., паприка - 1 ч. л., зелень - (рубана), сіль, перець.
Ковбаски з баранини по-грецьки
— 4 грудня 2013 —
Для ковбасок: 500 г фаршу з баранини, 2 скибочки білого хліба без скоринки, 50 мл червоного вина, 1 середня цибулина, 3 зубочки часнику, 1 яйце, маленький пучок петрушки, 1 ч. л. меленої кориці, сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Для соусу: 1 середня цибулина, 400 г томатів у власному соку, 2 зубочки часнику, 1/2 ч. л. меленої кориці, сіль і чорний перець - за смаком.
Рахат-лукум цитрусовий
— 27 листопада 2013 —
Цукор - 5 скл., вода - 2 скл., крохмаль - 0,5 скл., апельсин або лимон - 1 шт., олія лимонна або олія апельсинова - 2-3 краплі, пудра цукрова 4-5 ст. л.
Яблучний штрудель
— 27 листопада 2013 —
1 лист листкового тіста, 4-5 яблук, 4 ст. л. мелених горіхів, 2-3 ст. л. ізюму, 2 ст. л. лимонного соку, 3-5 ст. л. цукру, 1 ч. л. кориці, 2+2 ст. л. розтопленого масла, 1 яєчний жовток, 4 ст. л. молока, 1 ст. л. мигдальних пластівців.
Курячі ніжки зі сметаною і сиром
— 27 листопада 2013 —
10 курячих ніжок, 100 г сиру, 100-150 г сметани, 5 зубків часнику, приправа для курки, сіль, чорний перець.
Страви на Різдвяний піст
— 27 листопада 2013 —
Ми знаємо про те, що на Різдвяний піст багато чого не можна вживати в їжу. А як тоді різноманітити свій щоденний раціон, що можна приготувати, щоб це було не тільки смачно, але й ситно, і корисно. Наприклад, різні каші. У нашій статті ви легко підберете на Різдвяний піст меню та зможете його різноманітити.
1 | ... | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |