Кулінарія
Холодні супи
— 8 липня 2021 —
Спекотний день – саме час для холодного супу, який прекрасно втамовує спрагу. Холодні супи готують на хлібному квасі, на буряковому або іншому овочевому відварі (буряковий відвар можна попередньо заквасити).
Не одним варенням: два рецепти вишневого соусу
— 8 липня 2021 —
Традиційний вишневий компот і варення з вишні готують багато господарок. А от вишневий соус готують із неї рідше, а дарма. За своїми смаковими якостями він перевершує магазинні томатні кетчупи, а стравам надає особливу ізюминку.
Тортильї, мексиканські коржі
— 27 червня 2021 —
Вода тепла – 120 мл, масло вершкове – 30 г, борошно пшеничне – 230 г, сіль – 1 ч. л.
Полуничні чіпси
— 27 червня 2021 —
Красиві пластинки висушеної полуниці можна їсти просто так, використовувати для прикраси десертів і випічки або додавати в кашу.
Риба в лаваші
— 27 червня 2021 —
Рибне філе - 500 г, сіль - до смаку, перець чорний мелений - до смаку, цибуля - 1-2 шт., помідори - 1-2 шт., сметана - 200 г, рослинна олія - 3 ст. л. + для змазування, лимонний сік - 1 ст. л., гірчиця - 1 ст. л., тонкий лаваш - 1 шт., кунжут - 1-2 ч. л.
Прості кекси на сметані
— 27 червня 2021 —
Яйця - 2 шт., сіль - 1 щіпка, цукор - 180-200 г, сметана - 180 г, ванільний цукор - 1 пакетик, вершкове масло або маргарин - 150 г, борошно - 200 г, сода - 1/2 ч. л.
5 головних помилок при засолюванні огірків: як не зіпсувати закуску
— 27 червня 2021 —
На початку літа, багато господинь починають підготовку до сезону заготівок та консервації. Приготування малосольних чи солоних огірків - то проста справа. Однак, виявляється, дуже часто недосвідчені господині при цьому допускають значні помилки.
Лемінгтон – австралійський бісквітний десерт
— 24 червня 2021 —
Для бісквіта: яйця - 5 шт., цукор - 160 г, борошно - 170 г.
Класична арахісова паста
— 24 червня 2021 —
Арахіс – 300 г, сіль – 1/2-1 ч. л., цукор або мед – 1-2 ч. л., рослинна олія – 1-2 ст. л.
Курячі грудки в маринаді з песто
— 24 червня 2021 —
Курячі грудки - 2 шт., для песто: пучок базиліка - 20 г, часник - 1 зубок, пармезан або аналогічний витриманий сир - 20 г, рослинна олія - 60 мл, сіль - до смаку.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |