Здоров'я

Безцінна користь елеутерококу

— 9 серпня 2018 —

Елеутерокок багатий вітаміном С і вітамінами групи В, а також безліччю мікроелементів. Цілющі властивості рослини визначаються особливою групою речовин, називаних елеутерозиди.


Продукти, що викликають маніакальну поведінку

— 9 серпня 2018 —

Хімічні речовини, використовувані для готування м'яса, наприклад у салямі й хот-догах, можуть викликати розлади настрою, які мовою медиків визначені, як манія, повідомляють дослідники нейровірулогії та педіатрії Університету Джона Хопкінса в Балтіморі.


Аромат кави поліпшує здатність людей вирішувати аналітичні завдання

— 9 серпня 2018 —

Це показали експерименти американських учених з Технологічного інституту Стивенс у США. Запросивши для участі у випробуваннях майже 100 студентів, дослідники запропонували їм тест GMAT (Graduate Management Admission Test), у який входять 10 питань по алгебрі.


Ранкова зарядка: прості правила

— 9 серпня 2018 —

Відпускна кампанія скоро закінчується, і настануть монотонні будні. Але якщо хочете, щоб день для вас завжди починався добре, а самооцінка впевнено додавала в рості, тоді постарайтеся приділити собі 10 хвилин на день, які перетворять бажання у життя.


Апендицит: причини й лікування

— 8 серпня 2018 —

Усім відомо, що таке апендицит. Принаймні, нам так здається, адже з дитинства стикалися з цією проблемою, якщо не особисто, то операцію робили комусь із рідних або знайомих. Говорили, що всім космонавтам раніше, ще в радянський час, про всякий випадок видаляли апендикс, щоб ця штука не перешкодила в польоті. Хто знає, чи дійсно так було, однак навіть на землі апендицит здатний нанести серйозну втрату. Тому, щоб хвороба не застала нас зненацька, варто розібратися, що до чого. Отже, про причини виникнення й методи лікування апендициту ми розпитали фахівця - досвідченого хірурга Михайла Григоровича ЛАЙКО.


Персики - символ довголіття

— 2 серпня 2018 —

Батьківщина персиків - Китай. Тут вони - символ довголіття, одна з основних складових «еліксиру молодості». 


Очищення содою від паразитів

— 2 серпня 2018 —

У вміст нашого кишечнику різними шляхами проникають паразити, які харчуючись корисними речовинами з нашого організму, залишають за собою «продукти» власної життєдіяльності. Ці «продукти» для нашого організму є отрутою, яка знижує імунітет, і в результаті чого з'являються різні захворювання. Допоможе чищення кишечнику від паразитів содою за допомогою клізми.


Їжте, люди, огірки - будете здорові!

— 2 серпня 2018 —

Серед плодів, які можуть регулювати або навіть знижувати рівень цукру в крові, лікарі назвали всім знайомий огірок.


Робочий день: як зберегти здоров'я очей

— 2 серпня 2018 —

Робота нерідко є місцем, де людина проводить більшу частину дня. Тому цілком очевидно, що протягом робочого часу необхідно іноді замислюватися про своє здоров'я. У тому числі особливу увагу важливо приділяти очам – саме вони часто страждають від тривалої роботи. 


Ранні кавуни: як не нарватися на «хімію» та інфекцію

— 2 серпня 2018 —

Ранні кавуни: як не нарватися на «хімію» та інфекцію.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс