Здоров'я

Кунжут для зміцнення печінки

— 19 вересня 2019 —

У склянці води варять чверть години 5 чайних ложок (25 г) насіння кунжуту й 50 г рису. Потім цю суміш їдять раз у день протягом 2 тижнів, що підсилює печінку й нирки.


Сік свіжої картоплі від гастриту

— 19 вересня 2019 —

У народній медицині заслуженим успіхом користується сік свіжої картоплі, його можна заготовити взапас.


Тимчасове утримання від їжі лікує і робить здоровою імунну систему

— 19 вересня 2019 —

Протягом багатьох років лікарі помічали, що коли пацієнти з певними захворюваннями залишалися без їжі протягом дня або близько того, їх стан часто поліпшувалося. Наприклад, під час голодування або поста краще себе почувають пацієнти з ревматоїдним артритом та інші.


Як боротися із болем у шиї і плечах?

— 19 вересня 2019 —

Сильний біль у шиї або плечах - проблема, з якою стикаються багато хто з нас. Не обов’язково для цього потрапляти у ДТП або мати аномальні хребці. Неправильна організація робочого місця, малорухлива робота, високі фізичні навантаження - ось звичайні речі, від яких шия починає спочатку порипувати, а потім хворіти. З віком остеохондроз може ускладнюватися, а наявність захворювань внутрішніх органів здатна додати проблем вашій шиї. Чи не краще почати позбавлятися від болю, поки він не став занадто болісним? Про це ми поговорили із фахівцем - лікарем-ортопедом Галиною Василівною ГУДЗЮК.


Які хвороби чатують на людину в салоні краси?

— 14 вересня 2019 —

Перебуваючи в салонах краси, ми навіть не здогадуємося, що можемо заразитися досить небезпечними хворобами. Манікюр, педикюр, укладання волосся і нарощування вій. Існує безліч процедур, якими можуть скористатися представниці прекрасної статі.


Найкраща ягода на сніданок для бажаючих схуднути

— 14 вересня 2019 —

Втрата ваги є важливою темою у різні пори року. Проте, один продукт на сніданок, доступний улітку в свіжому вигляді, а взимку - в замороженому, круглий рік допомагає у втраті ваги для бажаючих схуднути.


Щоб підняти настрій

— 14 вересня 2019 —

Літо пройшло. Відпускна кампанія закінчується і наступають монотонні будні. А хочете, щоб день для вас завжди починався добре, і самооцінка впевнено додавала в зростанні? Тоді постарайтеся приділити собі 10 хвилин на день, які втілять бажання в життя.


Спілкування з друзями у 60 років знижує ризик розвитку деменції у подальшому

— 14 вересня 2019 —

Нове дослідження в Університетському коледжі Лондона виявило істотні докази того, що соціальні контакти у 60-річному віці на 12 відсотків знижують ризик розвитку деменції у подальшому житті.


Позбутися від вісцерального жиру допоможуть окремі продукти і вправи

— 14 вересня 2019 —

Наявність великої кількості вісцерального жиру в організмі завдає шкоди здоров’ю людини, проте вживання певних продуктів і навантаження допомагають зменшити його.


За допомогою простих змін в їжі можна знизити ризик захворювання на рак

— 14 вересня 2019 —

Нове дослідження, в якому взяли участь понад 50 000 учасників протягом 20 років, дозволило зробити висновок, що вживання продуктів, багатих на флавоноїди, може запобігти хворобам, зокрема, раку, і продовжити життя.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс