Здоров'я

Які овочі не варто вживати у сирому вигляді

— 8 листопада 2019 —

Овочі мають прекрасний смак у будь-якому вигляді. Ми можемо їх вживати, не обробляючи термічно, або ж смажити, тушкувати, варити і запікати. Однак існують овочі, які не рекомендують їсти сирими, інакше можна заробити серйозні проблеми зі здоров’ям. Ми підготували список продуктів, які необхідно готувати.


МОЗ зменшило кількість протипоказань до вакцинації

— 3 листопада 2019 —

Міністерство охорони здоров’я видало наказ, яким затверджено новий перелік протипоказань до проведення вакцинації.


Гіпотонія: що робити?

— 3 листопада 2019 —

Як часто ви відчуваєте запаморочення, особливо коли швидко встаєте з ліжка або крісла? Ви страждаєте на метеопатію? Ви відчуваєте сонливість, у вас холодні руки та ноги? Все це може бути виявом гіпотонії - низького кров’яного (артеріального) тиску. На щастя, подібне явище можна контролювати, але спочатку слід розібратися в причинах гіпотонії та зрозуміти, чому хтось до неї схильний, а хтось - ні. За порадами з цього приводу ми звернулися до фахівця – лікаря-кардіолога Галини Василівни АНДРІЄВСЬКОЇ.


Підйоми по сходах допоможуть зміцнити серце

— 3 листопада 2019 —

Вважається, якщо відмовитися від ліфта і постійно користуватися сходами, то можна не ходити в спортзал. Вчені вирішили з’ясувати, скільки сходинок потрібно подолати, щоб це зараховувалося за повноцінне тренування, пише Montreal Gazette.


Нинішній сезон грипу принесе небезпечний штам і триватиме до травня

— 3 листопада 2019 —

У жовтні офіційно починається сезон грипу, і лікарі аналізують, які сюрпризи він може готувати. Так, очікується, що особливо серйозним у цьому році буде один з його штамів - H3N2. Триватиме сезон грипу до травня.


Названі популярні засоби профілактики, які не приносять користі

— 3 листопада 2019 —

Деякі народні засоби, які користуються популярністю у людей, не приносять користі. Список подібних неефективних методів було складено експертами.


Продукти для боротьби з гемороєм

— 3 листопада 2019 —

Біль, кровотеча і сильний свербіж, які супроводжують геморой, часто бувають достатніми, щоб загнати вас на стіну. На щастя, деякі продукти можуть допомогти полегшити симптоми - і навіть допомогти у першу чергу.


Домашні рецепти краси

— 3 листопада 2019 —

Незважаючи на досягнення пластичної хірургії, не всі жінки палають бажанням лягати під ніж, тим більше далеко не всі можуть знайти необхідну суму на таку косметологію. Але якщо навчитися регулярно та правильно доглядати за собою, то не буде необхідності вдаватися до радикальних заходів. Тому поговоримо про засоби догляду, які можна приготувати та використовувати вдома.


Оксамитові ручки? А чому б і ні!

— 3 листопада 2019 —

Почнемо з головного. Будь-яку домашню роботу старайтеся робити в рукавичках. Адже на прилавках магазинів є гумові - настільки тонкі і міцні, що в них можна навіть готувати їжу, а ось чищенням і обробкою оселедця краще  займатися в одноразових. Вони дозволяють відчувати  всі кісточки і їх не жаль викинути.


Якщо ви у стані стресу

— 26 жовтня 2019 —

Про спиртні напої, як і про каву, на цей час краще забути. Хоча, якщо чашка кави допомагає вам зосередитися і ви відчуваєте, що без цієї «підзарядки» просто не зможете, не відмовляйтеся від неї. Тільки не забувайте, що кофеїн, який міститься в чаї, каві, колах, гарячому шоколаді і так званих енергетичних напоях, збільшує кількість адреналіну, що виробляється організмом, і якщо ними користуватися постійно, можете опинитися на межі нервового зриву.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс