Здоров'я

Лікувальні властивості барвінку

— 2 травня 2018 —

Барвінки - корисні рослини, їх використовували в медицині та фармакології здавна, оскільки вони містять алкалоїд, що перешкоджає діленню клітин. 


Куркума допоможе схуднути

— 2 травня 2018 —

Обов'язковою спецією північно-індійської кухні є куркума. Вона тут використовується із прадавніх часів завдяки лікувальним властивостям.


Вівсянка не підходить для сніданку

— 2 травня 2018 —

Учені з'ясували, що вівсянка не підходить для прийому їжі на сніданок. За словами фахівців, даний продукт містить фітинову кислоту, яка сповільнює процес пробудження організму.


Учені назвали продукт, що загрожує печінці

— 2 травня 2018 —

Цей продукт багато для кого є улюбленим, однак з ним експерти зв'язують симптоми серйозних станів організму - рак, діабет 2 типу, серцево-судинні захворювання. До цього списку додалися ще безалкогольна жирова печінка й резистентність (несприйнятливість) до інсуліну.


Експерти назвали напій, що допомагає при аритмії

— 2 травня 2018 —

Аритмії змушують серце битися занадто швидко, повільно або нерівномірно і багато лікарів радять пацієнтам із передсердною або шлуночковою аритмією уникати напоїв з кофеїном.


За скільки днів можна зруйнувати своє здоров'я?

— 2 травня 2018 —

Малорухливий спосіб життя здатний усього за 14 днів суттєво погіршити здоров'я людини. З такою заявою виступили вчені, дізнавшись результати нового дослідження.


Камені в нирках: причини й лікування

— 2 травня 2018 —

Якщо вас турбують болі в поперековій частині спини, не варто відкладати похід до лікаря, адже це може привести до негативних наслідків. Цілком імовірно, що причина проблем полягає в каменях у нирках. Як стверджують фахівці, сьогодні існують методи, за допомогою яких проводять лікування цієї хвороби. Що ж це за методи? До кого саме з медиків треба звертатися? Чи можливо захистити себе від утворення каменів в нирках? На всі ці питання нам погодився відповісти фахівець - кандидат медичних наук, доцент Олександр Боржиєвський.


Незамінний кальцій

— 26 квітня 2018 —

Більшість мікроелементів є незамінними і хоч у мікродозах, але потрібні людському організму щодня. Так, кальцій необхідний для побудови кісток і росту зубів, а також використовується в процесі зсідання крові, нервової регуляції, формування імунітету та ін.


Як не переїсти на пікніку: 13 порад від дієтологів

— 26 квітня 2018 —

Аматорам шашликів на свіжому повітрі складно тримати себе в руках, особливо після довгої зимової перерви. Відпочивайте з розумом і тоді вихідні пройдуть легко й радісно!


Пряне лікування

— 25 квітня 2018 —

Пряності – це не тільки необхідна добавка до їжі, що робить нашу трапезу смачнішою і пахучішою. Пряності можуть служити не тільки приправою, але й натуральним лікарським засобом.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс