Здоров'я

Навіть коротка прогулянка знижує ризик семи видів раку

— 17 січня 2020 —

Дослідження, проведене Американським онкологічним товариством, може стати проривом у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Науковці стверджують, що навіть швидка 20-хвилинна прогулянка може знизити ризик виникнення семи видів раку на 20 відсотків.


Журавлина – ліки від усіх хвороб

— 17 січня 2020 —

Журавлина – смачна й корисна ягода, вона має безліч корисних і лікувальних властивостей. Як використовувати й зберігати журавлину Вам допоможуть корисні поради.


Чому слід викинути увесь пластиковий посуд прямо зараз?

— 17 січня 2020 —

Скільки пластикового посуду є у нас вдома? Напевно багато. Але вчені попереджають, що при впливі високих температур пластик може виділяти небезпечні речовини, які здатні провокувати серйозні захворювання.


Правила й помилки купання в ополонці

— 17 січня 2020 —

Хрещення - один з головних християнських свят, яким закінчуються Різдвяні свята, що тривають із 7 по 19 січня. А занурення в ополонку вже давно стало невід’ємною частиною святкування Хрещення Господня. Для того щоб купання в крижаній воді пройшло максимально корисно й безпечно, особливо для тих, хто цього року вперше зважився на подібне, існує кілька правил і типових помилок.


Перець, який може врятувати від серцевого нападу

— 10 січня 2020 —

Протягом багатьох років перець чилі визнаний овочем з чудовими терапевтичними властивостями. Нещодавно італійські вчені виявили, що регулярне вживання в їжу перцю може знизити ризик смерті від хвороб серця та інсульту.


Тиждень і не добою більше

— 10 січня 2020 —

У гарному готелі постільну білизну міняють раз у три дні. А як часто це потрібно робити вдома? На це питання є відповідь у мікробіологів з Університету Нью-Йорка під керівництвом Філіпа Тієрно.


Скромний овоч з великими можливостями

— 10 січня 2020 —

Усі види капусти корисні для здоров’я людей, і особливо для хворих на діабет та ожиріння. Цей овоч низькокалорійний, багатий на вітаміни і мікроелементи, а завдяки клітковині він знижує цукор у крові.


Переривчастий пост допоможе пережити свята

— 10 січня 2020 —

Переривчасте голодування із 10-годинним інтервалом прийому їжі допомогло людям із діабетом 2 типу залишатися здоровими у недавньому дослідженні. Експерти кажуть, що ця форма харчування може допомогти іншим людям залишатися здоровими.


Чим «почистити» організм після новорічних свят?

— 10 січня 2020 —

За довгі святкові дні ми з’їли стільки смачного і не корисного, що тепер саме час допомогти печінці і ниркам позбутися всіх негативних наслідків. Як відомо, ці органи виконують у нашому організмі роль природних фільтрів, тобто беруть участь у процесі самоочищення організму. Печінка забирає з крові шкідливі речовини і знешкоджує їх. Нирки теж виконують видільну і очисну функції, а ще регулюють кислотно-лужний баланс і водно-сольовий обмін.


Чим можуть бути небезпечні судоми?

— 10 січня 2020 —

Із судомами зустрічався напевне кожний з нас. Іноді раптом уночі прихопить ногу, іноді на роботі щось трапиться із зап’ястям. Ми схильні вважати, що це дріб’язки, на які не варто зайвий раз звертати увагу, тому просто чекаємо, поки неприємні відчуття пройдуть. І навіть не підозрюємо, що іноді судоми здатні викликати зупинку подиху.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс