Здоров'я

Щоб стати красивою і чарівною

— 13 грудня 2019 —

Рівний колір шкіри, легкий рум’янець, красивий вигин шиї — чи це не показник молодості і здоров’я? Але якщо практично всі жінки постійно піклуються про шкіру обличчя, то про догляд за шкірою шиї нерідко забувають. Однак слід пам’ятати, що шия не в змозі так само надійно зберігати таємницю ваших років, як зберігає її обличчя. Тому вона потребує своєчасного і систематичного догляду. Причому слід починати його не тоді, коли шкіра вже втратила еластичність, пружність і з’явилися зморшки, а значно раніше, оскільки легше вести профілактику, ніж боротися з дефектами.


Смачний спосіб підвищити імунітет

— 13 грудня 2019 —

Наше покоління живе в ритмі вічного руху, нерідко забуваючи про своє здоров’я. У біганині ми забуваємо про те, що організму постійно необхідні вітаміни, щоб зберегти імунну систему. Це і є відповіддю на запитання, чому простудні захворювання наздоганяють так часто.


Українці зможуть шукати “доступні ліки” у новому онлайн-сервісі

— 13 грудня 2019 —

В Україні запустили новий онлайн-сервіс пошуку аптек, які працюють за урядовою програмою «Доступні ліки».


Хованки з гіпертонією. Як зрозуміти нормальне значення свого тиску?

— 13 грудня 2019 —

За статистикою, артеріальною гіпертонією страждає кожна п’ята, а після 50 років - кожна друга людина. При цьому більшість пацієнтів з гіпертонією почувають себе до певного часу абсолютно здоровими. Чому?


Гострий апендицит

— 13 грудня 2019 —

Як свідчить медична статистика, гострий апендицит - одне з найпоширеніших гострих хірургічних станів. Загальна захворюваність становить приблизно 86 випадків на 100 тисяч пацієнтів на рік. Кажуть, що першим радянським космонавтам на всякий випадок, щоб на орбіті не трапився напад, профілактично видаляли апендикс - настільки рутинною вважалася апендектомія. Як же визначити апендицит, як лікують недугу сьогодні? Про все це докладно ми розпитали фахівця - лікаря-хірурга Андрія Мироновича ГАЙДУКА.


Гикавка: 7 способів позбутися

— 7 грудня 2019 —

Гикавка - це мимовільне скорочення мускулів, відповідальних за подих. Як тільки мускули починають рухатися, голосова щілина замикається, при цьому людина видає характерний звук. Звичайна гикавка являє собою прояви нервового тику, який викликається порушенням м’язів діафрагми. Тому й виникають безконтрольні спазми.


Лікування і зміна способу життя так само ефективні, як і стентування

— 7 грудня 2019 —

Результати великого дослідження в Медичній школі Нью-Йоркського університету ім. Гроссмана і Стенфордського університету можуть змінити ситуацію для пацієнтів із ішемічною хворобою серця.


Чадний газ може бути корисним при низьких концентраціях

— 7 грудня 2019 —

Більшість людей вважають чадний газ шкідливим, і на те є вагома причина: безбарвний газ без запаху щорічно відправляє у США 50 тисяч людей до лікарні, коли їхні пічки працюють зі збоями або автомобільні двигуни працюють у погано провітрюваних приміщеннях. Але при низьких концентраціях окис вуглецю має корисну властивість, яку вчені намагаються використовувати для лікування захворювань, йдеться у статті в Chemical & Engineering News (C & EN), щотижневому журналі Американського хімічного товариства.


Бронхіт: як його подолати і забути про кашель

— 7 грудня 2019 —

Восени багато людей застуджуються, хворіють на ГРЗ та грип. І коли лікування розпочато із запізненням та не доведено до кінця, застуда часто переростає у бронхіт. Починається сухий, докучливий кашель, який за кілька днів переходить у вологий і з часом сходить нанівець. Але так буде лише за умови, якщо хворий вчасно звернеться до лікаря і виконуватиме всі його вказівки. Які вони, правильні дії, по запобіганню бронхіту?  Про це ми розпитали фахівця – отоларинголога Галину Федотівну КРУТЕНЬ.


Як не дати дитині занедужати взимку?

— 1 грудня 2019 —

Хворіти у будь-якому віці важко і неприємно. Однак найбільше переживань ми відчуваємо, коли захворює наша дитина. Тому ми готові докласти всі свої сили, щоб не допустити цього.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс