Здоров'я

Українцям дали поради, як уберегтися від коронавірусу

— 7 лютого 2020 —

Міністерство охорони здоров’я України радить громадянам та мандрівникам дотримуватись звичайних заходів обережності у зв’язку з коронавірусом.


Що треба знати про інсульт

— 7 лютого 2020 —

Інсульт часто називають «судинною катастрофою». Адже й справді, хвороба розвивається несподівано, швидко і часто призводить до вкрай несприятливих наслідків. Жертвами «судинної катастрофи» можуть стати не лише літні, а й активні молоді люди. В  Україні щорічно реєструється понад 100 тисяч інсультів, тому для багатьох сімей це не пустий звук, а реальна проблема, яку доводиться вирішувати. Ми спробуємо з’ясувати, чи може досвідчений лікар встановити діагноз інсульту на підставі огляду, чи треба лікуватись, якщо прояви інсульту швидко минули, наскільки ефективними і безпечними є крапельниці, чи можна після інсульту пити каву, займатись спортом і ходити у сауну.  Про це ми розпитали фахівця – лікаря-невролога Віктора Семеновича ГРИЦЕНКА.


Капуста від кашлю й болю в горлі​

— 7 лютого 2020 —

Щоб швидше позбутися кашлю й полегшити відходження мокротиння, рекомендується робити медово-капустяні компреси.


Виявлено властивість популярної спеції знижувати тиск

— 7 лютого 2020 —

У зв’язку з тим, що високий кров’яний тиск, як правило, є прямим результатом неправильного способу життя, введення нових правил життя і харчування може відбити цю загрозу.


Редька - дуже цінний коренеплід

— 7 лютого 2020 —

Вона покращує обмін речовин, підвищує імунітет, сприяє травленню, є природним аналогом антибіотика широкого спектра дії, виводить зайву рідину з організму. Редьку використовують і як профілактичний засіб для попередження жовчно- і сечокам’яної хвороб і атеросклерозу.


Горіх, що допомагає уникнути інфаркту

— 7 лютого 2020 —

Серцеві напади - раптове і фатальне ускладнення, яке є причиною накопичення хворобливих умов протягом життя. На щастя, ризик нападу можна знизити, вживаючи корисну для серця їжу.


Дієтологи вважають, що не потрібно виключати м’ясо зі свого раціону

— 1 лютого 2020 —

Незважаючи на те, що зараз багато пишуть про шкоду м’яса, люди у більшості своїй люблять його. Тим часом, фахівці кажуть, що відмова від певних продуктів без якісної заміни може призводити до зменшення споживання поживних речовин, тож це шкодить нашому здоров’ю.


Інтуїтивне харчування назвали найбільш здоровим принципом життя

— 1 лютого 2020 —

Новий підхід до харчування – інтуїтивний - деякі дієтологи називають більш ефективним і більш здоровим підходом. Бажаної мети можна досягти шляхом управління звичками. Це повна протилежність різним оздоровчим програмам, починаючи від дієти кето, переривчастого або правильного раціону.


Вода із сіллю - стародавній засіб від болю у горлі і проблем з яснами

— 1 лютого 2020 —

Що ви зазвичай робите, коли з’являється такий симптом застуди, як першіння або біль у горлі? Більшість людей у таких випадках заварюють гарячий чай або приймають таблетки. Однак полоскання горла сіллю є тим простим, але при цьому ефективним способом, який допоможе у найкоротші терміни зупинити розвиток хвороби. І це не єдина перевага цього засобу.


Сік брусниці зменшує запалення і ефективний при гіпертонії

— 1 лютого 2020 —

Найпопулярніші соки, як правило, отримують з великих фруктів, наприклад, яблук і грейпфрутів. Менш поширеними, хоча й не рідкісними, є ягідні соки, які частіше роблять з вирощуваних ягідних культур - чорниці, полуниці та інших.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс