Здоров'я

Сіль завжди важлива для організму

— 26 вересня 2018 —

 Сіль має вирішальне значення для роботи нервів і м'язів, оскільки вона контролює оборот води в організмі. Між тим, експерти говорять, що недолік солі шкідливий, як і надлишок її вживання.


Як відрізнити біль у попереку від запалення нирок

— 26 вересня 2018 —

Як відрізнити, через що болить поперек: через хребет або винуваті нирки? Це питання хвилює багатьох людей, у кого болі з'явилися раптово або вперше. Давайте розберемося, у чому подібність і відмінність, а також які підходи до лікування застосовні в обох ситуаціях.


Як запобігти слабоумству?

— 26 вересня 2018 —

Усі бояться стати жертвою деменції - пригадайте, як ми засмучуємося, коли не можемо щось згадати, або знайти річ, що тільки-но була в наших руках? Що ж таке слабоумство і як запобігти його? Про це ми розпитали фахівця – невропатолога Григорія Івановича Сіренко.


Корисні властивості деяких видів м'яса

— 20 вересня 2018 —

Корисні властивості деяких видів м'яса.


Чи варто відмовлятися від м'яса… У жодному разі. Поради дієтологів

— 20 вересня 2018 —

Дослідження канадських учених спростовує твердження про шкоду м'яса для здоров'я людини. На думку фахівців, збалансована дієта має виключати цукор і хліб, але ніяк не м'ясо.


Знижуємо шкідливий холестерин

— 20 вересня 2018 —

При підвищеному холестерині бляшки відкладаються на стінках судин і приводять до гіпертонії, збільшують імовірність інфарктів і інсультів, а таблетки часто виявляються неспроможними.


Лікуємося осінніми квітами

— 20 вересня 2018 —

Найціннішою в лікувальному плані здавна вважається айстра з бузково-фіолетовими квітками. Її суцвіттям лікували хвороби нирок, печінки.


Арахіс - засіб від зморшок

— 20 вересня 2018 —

Арахіс - горіх по-своєму унікальний. Вважається, що він не тільки найживильныший, але й горіх, від якого абсолютно не повніють. 


Як просто знизити ризик серцевої недостатності на чверть

— 20 вересня 2018 —

За словами американських дослідників, ризик серцевої недостатності можна знизити на чверть, якщо практикувати щоденну двадцятихвилинну прогулянку.


Пити із пластикових соломинок небезпечно для здоров'я

— 19 вересня 2018 —

Після того, як всесвітньо відома кав'ярня Starbucks стала відмовлятися від пластикових соломинок, питання про шкоду цього предмета стало популярним як ніколи раніше.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс