Здоров'я

Коли можуть урятувати сир тофу й соєве молоко

— 23 серпня 2018 —

Найбільш піддані втраті щільності кісток жінки в період менопаузи. Втрата становить до 20 відсотків. Однак є спосіб, який допоможе зміцнити кістяк і уникнути переломів.


Гігрома: що з нею робити?

— 22 серпня 2018 —

Якщо суглоб болить і пухне, рідиною наповнюється, говорять про гігрому. Щоб розібратися, як поводитися в такому випадку і що робити конкретно, ми звернулися по допомогу до фахівця - лікаря-хірурга вищої категорії Василя Івановича Клєткіна.


Як зробити так, щоб шия не видавала вік?

— 16 серпня 2018 —

Якщо чоловіки не дуже звертають увагу на стан своєї шиї, то для жінок – це вічний головний біль, особливо із плином років. Уся справа в надто ніжній шкірі та майже повній відсутності підшкірно-жирової клітковини в цій частині тіла. А тому й процеси старіння на шиї помітніше, ніж в інших місцях. Що можна із цим зробити?


5 корисних напоїв для швидкого схуднення, що спалюють жир

— 16 серпня 2018 —

Як втратити вагу? Є так багато речей, які вам потрібно шукати. Однак найважча частина схуднення - це підрахунок калорій. Фактично, те, що ви їсте, залежить від ваших зусиль зі зниження ваги. Багато хто шукає ярлики, щоб схуднути. Наприклад, добавки для зниження ваги, вигадливі дієти і т.д.


За вікном серпень

— 16 серпня 2018 —

Як не смутно визнавати, але серпень - завершення літа. Це найбагатший на дарунки природи місяць. І не випадково говорять: «Один серпневий день - рік годує» або «Серпень утоми не знає - усе збирає, припасає».


Чай з імбиру миттєво відновлює свіжий подих

— 16 серпня 2018 —

Згідно з дослідженнями вчених, імбирний чай може прибрати неприємний запах з рота (медичний термін халітоз). Секрет напою зберігається в наявності однієї хімічної речовини.


Що не варто робити відразу після їжі

— 16 серпня 2018 —

Після ситного обіду або вечері, напевно, вам хочеться полежати й подивитися телевізор або трошки подрімати. Але щоб органи травлення без проблем справлялися зі своїми функціями, потрібно їм у цьому допомогти.


Відпочинок на дачі має бути безпечним

— 16 серпня 2018 —

Які асоціації у вас викликає слово «дача»? Нескінченно довгі грядки, боротьба з бур'янами, ломота в спині? Тоді вам терміново й радикально слід змінити своє уявлення про неї. Отже, як треба поводитися за містом на улюбленій, як тепер говорять, фазенді? Про це ми розпитали фахівця зі здорового способу життя - кандидата медичних наук Григорія Михайловича Сайко.


Як часто потрібно мити голову

— 9 серпня 2018 —

Чистота є синонімом здоров'я, що особливо стосується шкіри голови та волосся. Як правило, 1-2 промивання на тиждень достатньо для підтримки відмінної гігієни, але часте та навіть щоденне використання шампуню є більшим ніж необхідно.


Гормони щитовидної залози ТТГ: як підвищити рівень тиротропіну

— 9 серпня 2018 —

Низький рівень тиротропіну (ТТГ) – відхилення, яке може стати наслідком не тільки патологічних процесів, але й впливу зовнішніх факторів. Стреси, прийом гормональних препаратів, що пригнічують функції гіпофіза, використання жінками засобів гормональної контрацепції та ін. – усе це безпосередньо впливає на вміст тиреотропного гормону в організмі людини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс