Здоров'я

Полінейропатія - починається з мурашок і закінчується болем

— 22 червня 2019 —

Мало хто чув про полінейропатію, та й не дивно, адже ця недуга не настільки поширена, як грип або карієс. А між тим полінейропатія - одне з найтяжчих неврологічних порушень, яке характеризується множинним ураженням периферичних нервів. Як же проявляється ця хвороба, наскільки сприятливий прогноз, що робити, якщо полінейропатія наздогнала когось із ваших близьких, і чи можна вилікувати це захворювання? Про це ми розпитали фахівця - невропатолога вищої категорії Григорія Васильовича ГУНЬКА.


Як поліпшити стан шкіри?

— 21 червня 2019 —

Як відомо, красива шкіра - ознака хорошого стану всього організму. Тому, перш ніж маскувати недоліки за допомогою косметики, зверніть увагу на своє харчування.


Чому журавлина така корисна при інфекціях

— 21 червня 2019 —

Дослідження, проведені в Університеті Макгілла та INRS, показали, що екстракт журавлини робить бактерії більш чутливими до антибіотиків, що є перспективним способом обмеження їх стійкості до цих важливих ліків.


Мова йтиме про чорницю

— 21 червня 2019 —

А чи всі знають про її чудові властивості? Адже чорниця - вважається однією з найбільш корисних і смачних ягід. Вона багата вуглеводами, калієм, кальцієм, фосфором і магнієм. Є в ній органічні кислоти, натрій, мідь, залізо та інші мінеральні речовини. Крім вітаміну С, в чорниці є вітаміни B1 і В6, вітамін РР, а також пантотенова кислота.


Нашому організму потрібен здоровий сніданок

— 21 червня 2019 —

Важливість сніданку часто не береться до уваги, тож легко потрапити в пастку, думаючи, що пропущення сніданку може допомогти вам скинути кілька фунтів.


Будьте обережними: Літні інфекції

— 20 червня 2019 —

Ось і літо розпалі... Саме у цей період активізуються збудники більшості інфекційних захворювань, тому потрібно бути обережними. Адже спалахи гострих кишкових інфекцій у літній період - річ звичайна.


Напої для літа

— 20 червня 2019 —

Що пити влітку, щоб зберегти баланс рідини в організмі, гарне самопочуття й подбати одночасно про свою фігуру? Ми даємо огляд самих популярних літніх напоїв і називаємо їх «плюси» і «мінуси».


Сезон черешні і вишні вже почався

— 9 червня 2019 —

Вже з'явилися красиві, ніжні плоди черешні, а за ними поспішає і вишня. Різні на смак, ці дивовижні ягоди радуватимуть нас на початку літа.


Знайдений найбільш ефективний спосіб подолати безсоння

— 9 червня 2019 —

Зміна лише одного правила може повністю змінити проблеми зі сном лише за один тиждень, стверджують американські фахівці.


Як не стати жертвою кондиціонера

— 9 червня 2019 —

Літня спека на вулиці змушує співробітників офісів рятуватися від високих температур за допомогою кондиціонера. Але одночасно з початком жари й роботи охолодних систем росте й кількість захворювань. ГРВІ, запалення легенів, бронхіт, запалення периферичних нервів (неврит) - ось лише невеликий перелік того, що може стати супутником офісної прохолоди. Тому ділимося порадами спеціалістів, як користуватися кондиціонером, щоб не нашкодити власному здоров’ю. Отже:



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс