Здоров'я

Напої для профілактики застудних захворювань

— 26 жовтня 2017 —

Разом з осінню прийшли холодні й вітряні дні - з кожним днем усе більше застуджених людей, скарг на різні лор-захворювання. Аюрведа рекомендує заздалегідь усією родиною вживати профілактичних заходів, щоб убезпечити себе та близьких.


Біг може поліпшити роботу мозку всього за один тиждень

— 26 жовтня 2017 —

Учені з Національних інститутів охорони здоров'я США з'ясували, що регулярна фізична активність позитивно впливає на когнітивні функції. Фахівці провели дослідження на мишах. Вони помітили поліпшення у гризунів, що бігали в колесі протягом тижня, повідомляє The Deccan Chronicle.  


Обійми поліпшують здоров'я, а також викликають відчуття щастя

— 26 жовтня 2017 —

Американським психологам стало відомо, що тактильний контакт, який виникає між близькими людьми, здатний впливати на людський організм.


Як правильно бігати, щоб схуднути. Десять правил

— 26 жовтня 2017 —

Проблема зайвої ваги однаково актуальна як для жінок, так і для чоловіків. Небажані кілограми не тільки турбують нас із естетичної точки зору, але і є причиною багатьох захворювань. Щоб схуднути, дехто місяцями дотримується жорстоких дієт, інші щодня займаються в спортзалі, а треті й зовсім утомилися боротися з надлишковою вагою.


Осінь прийшла - застуда у дверях. Як швидко вилікувати захворювання?

— 26 жовтня 2017 —

Дощова осінь, морозна зима, весна, що утомилася від снігу - час сезонних застуд. Часто застуда трапляється зовсім недоречно. Саме в цей час виникає питання: як швидко вилікувати застуду і, звичайно, без ускладнень? За порадою ми звернулися до фахівця - доцента, кандидата медичних наук Ірини Володимирівни ШАЛЬКО.


«Поза лева» від тонзиліту

— 20 жовтня 2017 —

Хронічний тонзиліт - періодичне запалення лімфоїдної тканини піднебінних мигдалин - найчастіше зустрічається серед молодих людей. Хвороба приводить до тривалої втрати працездатності через часті загострення й численні ускладнень з боку внутрішніх органів.


Визначаємо рівень кислоти в шлунку за допомогою буряка

— 20 жовтня 2017 —

Уживання буряка може допомогти вам визначити рівень кислоти в шлунку. Усе, що вам потрібно зробити, це з'їсти овоч, а потім перевірити колір вашої сечі.


Неймовірні властивості лаврового листа

— 20 жовтня 2017 —

Лавровий лист - усіма улюблена пряність, яка давним-давно заслужила почесне місце на наших кухнях. Але мало хто знає, що його листя можна використовувати не тільки для готування їжі. З листя лаврового дерева можна приготувати цілющу олію, яка має чудотворні властивості. 


Майже 70% українців через нестачу коштів лікуються самі

— 19 жовтня 2017 —

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook.


Пропущений сніданок подвоює ризик розвитку атеросклерозу

— 19 жовтня 2017 —

Здоровий, високоенергетичний сніданок включає йогурт, яйця, цільне зерно і фрукти. Дослідження, проведене іспанськими вченими, показало, що відмова від сніданку збільшує ризик розвитку субклінічного атеросклерозу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс