Здоров'я

Названий новий побічний ефект від прийому вітамінів

— 4 січня 2018 —

Вітамінні добавки сприяють підвищенню рівня енергії і продуктивності, схудненню, зниженню стресу та рятуванню від зморшок. Але деякі люди через зловживання вітамінами ризикують зіткнутися з печією, попереджає доктор Девід Кац.


Музика пригнічує біль пацієнтів

— 4 січня 2018 —

За словами хірургів, у пацієнтів під час операції або інших процедур має бути можливість слухати музику. Лікарі вважають, що вона зменшує біль і занепокоєння пацієнтів.


Як уникнути переїдання і його наслідків

— 4 січня 2018 —

«Я до столу тільки сів і відразу переїв». Цей рекламний слоган часто звучить із наших телеприймачів, коли фармацевти намагаються збути нам, споживачам, які-небудь ліки для поліпшення травлення. Чи дійсно тільки таблетки - ефективний засіб подолання наслідків переїдання? Чи існують інші надійні і головне здорові методи боротьби з обжерливістю? Про це ми попросили розповісти фахівця-дієтолога - кандидата медичних наук, доцента Михайла Йонду.


Чи шкідливий майонез?

— 28 грудня 2017 —

Салати з майонезом - обов'язковий атрибут новорічних застіль практично в кожному будинку. Але дієтологи критикують майонез за його високу калорійність. Причепливі споживачі стверджують, що він – суцільна хімія. Так чи шкідливий майонез насправді, або це міф?


5 продуктів для підтримки імунітету в сезон застуд

— 28 грудня 2017 —

5 продуктів для підтримки імунітету в сезон застуд


Нежить: рецепти народної медицини при перших симптомах

— 28 грудня 2017 —

Протяги й переохолодження можуть спровокувати не тільки риніт, який проявляється у вигляді простого нежитю, але й більш складне захворювання - гайморит.


Демографічна ситуація в Україні: кількість населення продовжує скорочуватися

— 28 грудня 2017 —

Чисельність населення України за 10 місяців 2017 року зменшилася з початку року на 166,3 тис. осіб і на 1 листопада склала 42 млн 418 тис. осіб, повідомила Державна служба статистики України.


Прийом їжі в колі родини зміцнює здоров'я дитини

— 28 грудня 2017 —

Канадські вчені довгий час вели спостереження за прийомом їжі добровольців до 10 років. Вони з'ясували, що цей процес у колі родини зміцнює здоров'я дитини.


Застелене ліжко небезпечне для здоров'я

— 28 грудня 2017 —

Британські вчені з'ясували, що застелена постіль небезпечна для здоров'я людини. У ній починають розмножуватися мікроби разом з пиловими кліщами та цвіллю, а також може з'явитися грибок.


Стійкість мікробів до антибіотиків укоротить наше життя

— 28 грудня 2017 —

Феномен стійкості мікробів до антибактеріальних препаратів приведе до зниження тривалості життя навіть у прогресивних державах. Про це повідомляє Офіс національної статистики Великобританії. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс