Здоров'я

Які чаї допомагають схуднути, якщо їх пити перед сном

— 19 липня 2019 —

З огляду на те, що втрата ваги залежить від якості сну, слід до своїх здорових звичок додати ще одну - чашку чаю перед сном. Це простий спосіб поліпшення сну і просування втрати ваги, вважають експерти.


Пучок у день. Яка зелень подовжує молодість

— 19 липня 2019 —

Зелень - це продукт, який завжди повинен бути на столі. Яка листова зелень має найбільший антиоксидантний ефект? Чому кріп - обов’язковий інгредієнт до шашликів і щедрому застіллю?


Що робити при сонячних опіках

— 19 липня 2019 —

Подразнення, біль, почервоніння та лущення - це самі безневинні з наслідків надмірного перебування на сонці.


Йогурт захищає чоловіків від раку кишечнику

— 19 липня 2019 —

Нове дослідження показало, що чоловіки, які їдять дві або більше порції йогурту на тиждень, знижують ризик розвитку передракових новоутворень, що призводять до розвитку раку кишечнику. Якщо результати будуть переконливими, йогурт може стати «широко прийнятним модифікованим фактором» для раку кишечнику, стверджують дослідники.


Випробовуються революційні ліки від раку

— 19 липня 2019 —

Пацієнти в Англії можуть стати одними з перших у світі, хто отримає революційні ліки від раку, які зможуть впливати на будь-який тип пухлини.


Лисички зі сметаною, або як не отруїтися грибами?

— 19 липня 2019 —

Хто ж не любить поласувати лисичками зі сметаною? Адже усім відомо, що гриби - натуральний продукт, який може замінити багато корисних харчів. Зараз розпочався сезон збору грибів. Часто отруйні гриби можна сплутати з їстівними, а їх вживання може призвести до отруєння чи навіть смерті. Як правильно збирати гриби і не отруїтися ними? І чи варто взагалі  ризикувати, збираючи в лісі дикорослі гриби? Про це ми поспілкувалися із фахівцем – лікарем-токсикологом Германом Сидоровичем ФАЛЬКОМ.


Соки круглий рік

— 11 липня 2019 —

Сік містить більшість необхідних людині мінералів, вітамінів, мікроелементів, які засвоюються організмом повністю і протягом 5-10 хвилин після прийому. Сік здатний вимивати токсини, шлаки, знищувати шкідливу мікрофлору, паразитів, загоювати пошкодження, активізувати ферменти.


Чому корисно перебувати на природі

— 11 липня 2019 —

Деякі з переваг природи для здоров’я пов’язані з тим, що люди отримують більше фізичної активності, коли знаходяться на вулиці. Але дослідження доводять, що можна поліпшити здоров’я, навіть сидячи на природі.


Знову про вплив кави на вагу

— 11 липня 2019 —

Оскільки ожиріння є серйозною проблемою для здоров’я суспільства і розповсюджується світом епідемія діабету, дослідники знову вивчили вплив кави на вагу. Вони вперше виявили, що напій може допомогти скинути зайві кілограми, завдяки стимуляції коричневого жиру, який спалює калорії.


Щоб щитоподібна залоза здоровою була

— 11 липня 2019 —

Останнім часом в усьому світі спостерігається зростання ендокринних захворювань. Найбільш частими є різні захворювання щитовидної залози, які можуть перебігати гостро або хронічно і в деяких випадках можуть становити загрозу життю пацієнта. До всього варто пам’ятати, що гормони щитоподібної залози діють на всі клітини тіла і впливають на такі процеси як робота серця, інтенсивність обміну речовин, ріст та інтелектуальний розвиток дітей. Як же відбуваються ці процеси та й що робити, аби підтримувати нормальну роботу щитоподібної залози? На ці питання нам відповів фахівець – ендокринолог Гаврило Васильович Фролов.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс