Здоров'я

Позичте сили у свого дерева...

— 23 лютого 2018 —

Більшість із нас, вірячи, що дерева мають велику енергетичну силу й можуть поліпшити стан здоров'я,  підняти  настрій, звертається до них за допомогою. Кожний, по-своєму одержує від них підтримку  - хтось подумки просить про неї. Інші, обхопивши стовбур руками, намагаються «підживитися» гарною енергетикою, треті, притулившись чолом до стовбура, віддати дереву погане самопочуття...


Напої знижують цукор у крові

— 23 лютого 2018 —

Діабет 2 типу можна запобігти, якщо регулярно тренуватися, знизити свою вагу, налагодити харчування. Однак, на думку дієтологів, є ще один спосіб уберегтися від цього захворювання.


Гарячий чай може стати причиною раку стравоходу

— 22 лютого 2018 —

Нове дослідження, проведене вченими в Китаї, показало, що звичайний чай, нагрітий до 65°С, у комбінації з надмірним уживанням алкоголю або палінням, був пов'язаний з п'ятикратним збільшенням ризику розвитку рака стравоходу.


Деградацію легенів можна не тільки сповільнити, але й усунути

— 22 лютого 2018 —

Функціонування легенів у людей, які багато курять, може значно покращитися, якщо людина буде знаходити час на регулярні інтенсивні фізичні вправи. Про це заявила група фахівців, після завершення нового дослідження.


Лямбліоз: 500 000 випадків щорічно

— 22 лютого 2018 —

На думку медичної статистики, одним з найпоширеніших захворювань у світі є лямбліоз, тобто поразка паразитом Giardia lamblia, який викликає поразку ШКТ і жовчовивідних шляхів. Однак природа виникнення лямбліозу була досі неясна. Недавно вчені зрозуміли, яким чином викликається це захворювання. Виявляється, паразити Giardia lamblia імітують функції людських клітин, потім проникають у кишечник і харчуються його клітинами.


Як рятуватися, коли всі навколо хворіють

— 15 лютого 2018 —

З осені починається сезон застуд, трохи пізніше до нас приходить епідемія грипу. І так триває всю зиму: громадяни, що кашляють, чхають, сякаються, оточують нас на вулиці, у транспорті, в офісі. Ну а якщо занедужав хтось із домашніх, то вберегтися взагалі дуже важко.


Свіже дихання

— 15 лютого 2018 —

Ось так живемо-поживаємо, і раптом відчуваємо, що кудись поділася бадьорість, погіршилося самопочуття та настрій, загострилися хронічні захворювання. Це організм сигналізує про те, що він виснажений стресами, і легке нездужання цілком може перерости у хворобу. 


Варення для імунітету, яке не потрібно варити

— 15 лютого 2018 —

З імбиру, меду й цитрусових виходить приголомшливе варення для імунітету без варіння. За кілька хвилин у вас готова супервітамінна суміш, яка врятує при застуді, підніме настрій і додасть сил!


Яке положення людини уві сні руйнує її нервову систему

— 15 лютого 2018 —

Незважаючи на незліченні переваги, які людина одержує, відпочиваючи вночі, сон у деяких випадках може завдавати шкоди організму. Мова йде про пози під час сну. 


Як метеозалежним людям поліпшити свій стан

— 14 лютого 2018 —

Людина відчуває зміни, що відбуваються в погоді, це вважається нормальною метеочутливістю, яка не приносить неприємностей.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс