Здоров'я

Холодна їжа небезпечна для організму

— 7 червня 2017 —

Відомо, що зловживання фаст-фудом веде до утворення зайвої ваги. Провиною всьому є не тільки надлишок жирів і вуглеводів, але й звичка приймати їжу в холодному виді й запивати крижаними напоями, - з'ясували дієтологи.


Міфи про молоко та кисломолочні продукти: як їх правильно вживати

— 7 червня 2017 —

Думка про те, що молоко не слід вживати дорослим – омана. Насправді молоко корисне й дорослим, і дітям, потрібно тільки знати, як його пити з максимальною користю для здоров'я. Наслухавшись різних міфів, крім молока ми часто відмовляємося від інших корисних кисломолочних продуктів. Тому варто прислухатися до порад дієтологів: адже молоко й молочні продукти - відмінний і не дорогий спосіб зміцнити своє здоров'я.


Загартовування влітку – шлях до здоров'я цілий рік

— 7 червня 2017 —

Хто не знає, що загартовування - прекрасний спосіб зміцнити здоров'я та поліпшити самопочуття? Особливо корисно і приємно це робити влітку під час відпочинку. Головне поставитися до справи серйозно, тобто відкинути пасивний відпочинок із сигаретою в роті, а зайнятися усвідомленим відновленням енергетичного потенціалу організму і його загартовуванням. Як же це зробити правильно, ми й вирішили розпитати кандидата медичних наук Наталю Володимирівну Москвяк.


Учені розвіяли міфи про мікрохвильовки

— 31 травня 2017 —

Мікрохвильові печі оточені десятками міфів. Багато які з них говорять, що мікрохвильовка надзвичайно небезпечна для людини. Хтось вважає, що вона просто робить продукти "порожніми", позбавляючи ті всіх живильних речовин. Це є далеким від дійсності.


Як боротися з розладами пам'яті

— 31 травня 2017 —

Люди з'являються на світ з унікальною здатністю: запам'ятовувати. До 25 років пам'ять розвивається, потім, якщо людина здорова, залишається незмінною, а потім погіршується в силу природніх процесів старіння. Але наскільки вони природні?


Позбуваємося мозолів: ефективні домашні засоби

— 31 травня 2017 —

Докучливі мозолі - зовсім не проблема. Достатньо приділяти трохи часу домашньому догляду за шкірою ніг, і вона стане бархатистою й ніжною, а мозолі зникнуть.


Паста академіка Амосова

— 31 травня 2017 —

Академік Амосов рекомендував готувати цю суміш післяопераційним хворим для зміцнення організму та швидкого відновлення. А для здорової людини допомога від «вітамінної бомби» просто неоціненна!


Роботи оперують краще

— 31 травня 2017 —

Британські офтальмологи успішно застосували роботизовану систему для проведення хірургічних маніпуляцій усередині ока. Це дозволило вилучити тонкий мембранний шар на сітківці, що спотворює зір, що й приводить до сліпоти в ураженому оці.


Рак стане виліковним

— 31 травня 2017 —

Навіть на стадії метастазів за допомогою радіоактивних наночасток можна буде вилікувати рак, стверджують американські дослідники з Університету Міссурі.


Кетамін допомагає від депресії

— 31 травня 2017 —

Знеболюючий препарат кетамін є потенційним засобом лікування депресії. Про це повідомили дослідники Каліфорнійського університету Сан-Дієго.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс