Здоров'я

Акацієвий напій – цілюще зілля проти всіх жіночих хвороб

— 24 квітня 2020 —

У природі існують так звані «жіночі» рослини, які чудово допомагають підтримувати красу та молодість, а ще зміцнюють жіноче здоров’я. Однією з них є біла акація, квіти якої використовують для приготування ліків саме від гінекологічних захворювань.


Чебрець – ефективний натуральний засіб від хронічної втоми й не тільки

— 24 квітня 2020 —

Ця рослина широка використовується як у кулінарії, так і в народній медицині. Довідайтеся про цілющі властивості богородичної трави або чебрецю.


Рятувальний вітамін ставить на ноги після перелому стегна

— 24 квітня 2020 —

Згідно з новим дослідженням американських вчених, після перелому стегна у літніх людей із достатньою кількістю вітаміну D більше шансів стати на ноги.


Нестача вітамінів — ознаки, на які слід звернути увагу

— 24 квітня 2020 —

Найчастіше ми відчуваємо загальну слабкість та втому весною та восени, коли не отримуємо достатню кількість корисних елементів та вітамінів. Але як зрозуміти — які ж саме вітамінів бракує.


Виходимо з поста правильно

— 18 квітня 2020 —

Великий піст - велике випробування для організму. Тих, хто його пройшов, попереду чекає ще одне - вихід з посту. Звичайно ж, у Великдень хочеться з'їсти все і побільше: ковбаси, м'ясо, яйця, паски. Але якщо піддатися цим спокусам, можна заробити проблеми зі шлунково-кишковим трактом.


Корисні й лікувальні властивості вовни

— 18 квітня 2020 —

Знаєте, що в арсеналах наших мамів і бабусь є чимало засобів, завдяки яким можна зупинити й полегшити біль, знизити температуру, причому, такі, що не мають відношення до медикаментів? І якщо вже застуда звалила нас із ніг, то крім звичних нам засобів, чаїв з малиною або гарячого молока з медом, саме таки на допомогу вовняна пухова хустка й може прийти, якщо вона, звичайно, залишилася ще в бабусі в шафці. А, якщо й ні, те альтернативу їй теж можна знайти. І можна сказати, що вона стане панацеєю від приступів мігрені. Тому сьогодні мова йтиме про властивості вовни.


5 простих способів зробити каву суперкорисною

— 18 квітня 2020 —

Про шкоду і користь кави написали вже чимало. Одні вчені доводять корисні властивості цього напою, а інші не втомлюються доводити про його шкідливий вплив на організм. Як би там не було, а кава - один з найулюбленіших напоїв мільйонів людей, тому варто знати головні секрети його вживання.


Звички фрілансерів, які руйнують їх здоров’я

— 18 квітня 2020 —

Багато людей переконані, що робота з дому значно легша і приємніша, ніж з офісу. Але тут не все так безхмарно, як це здається на перший погляд. Люди, які працюють у домашніх умовах, постійно повинні бути дисциплінованими, щоб не знижувати свою продуктивність, а також боротися із деякими звичками, які можуть легко зіпсувати їх здоров’я. Давайте розглянемо основні помилки, яких припускаються фрілансери.


Зоонозні інфекції. Як їм протистояти?

— 18 квітня 2020 —

Припущення вчених, що спалах коронавірусу у Китаї міг поширитися від кажанів до людини через нелегальний продаж панголінів, нині не знаходить підтвердження. Однак зоонозні інфекції ні-ні та й нагадають про себе. Що ж це за хвороби і як від них уберегтися? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-інфекціоніста Сергія Васильовича КОРЗУНА.


Шість ситуацій, у яких потрібно налягати на сіль

— 11 квітня 2020 —

Ми звикли до безперечної істини про те, що занадто багато солі в організмі — це не занадто добре для здоров’я. Саме тому щоразу, коли хочеться солоного, внутрішній голос говорить, що слід знати міру, бути обережним і не дозволяти собі ласувати улюбленою солоною рибою або домашніми консервами занадто часто. Але насправді існує чимало ситуацій, коли фахівці говорять, що споживання солі потрібно в рази збільшити.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс