Здоров'я

«Босонога» терапія

— 7 червня 2018 —

Останні дослідження фахівців показали, що чим пізніше людина починає носити взуття, тим менше у неї шансів одержати плоскостопість. У тих, хто вперше взувся в 16 років, вона зустрічається менше чим у двох відсотків населення. Жителі розвинених країн набагато частіше страждають цією ортопедичною проблемою, чим уродженці слаборозвинених. Приміром, у Європі та Північній Америці плоскостопість спостерігається у 70 відсотків людей, а в Індії - тільки у 4-х.


Як контролювати підвищений тиск: 4 натуральних засоби

— 7 червня 2018 —

Підвищення артеріального тиску в медичній термінології відоме як гіпертонія, і це один з головних ворогів нашої серцево-судинної системи.


Фітотерапія для лікування діабету

— 7 червня 2018 —

Фітотерапія для лікування діабету


Вікове погіршення роботи легенів? Не біда!

— 6 червня 2018 —

Результати нового дослідження показали, що флавоноїди, які є природною хімічною сполукою, знайденою у фруктах і овочах, можуть допомогти сповільнити вікове погіршення функції легенів.


Як краще запобігти ожирінню?

— 6 червня 2018 —

На Європейському конгресі з ожиріння у Відні, світові вчені представили результати своїх досліджень щодо проблеми ожиріння людей середнього та літнього віку.


Де шукати крапки «своїх» хвороб

— 6 червня 2018 —

Ще лікарі в прадавньому Китаї з'ясували, що старіння організму починається з ніг. А саме з п’ят. Згідно з канонами стародавньокитайської медицини, саме на п'ятах розташовані активні крапки, які відповідають за правильне функціонування всіх органів. І якщо п'яти «нетреновані», то й усьому організму погано - не дихається, і в результаті старіє кожний орган. Ногам дуже корисні контрастні обливання: то гарячою, то холодною водою.


У соді виявлена речовина, що допомагає при запаленні

— 6 червня 2018 —

Експерти з Медичного коледжу Джорджії виявили, що розчин харчової соди виявляє протизапальний ефект і може допомогти лікувати або запобігти ревматоїдний артрит та інші захворювання.


Чому болять ноги і що робити?

— 6 червня 2018 —

Цими питаннями ми часто задаємося, особливо після 60-ти. Чому ж виникають такі проблеми і як з ними боротися? Про це ми розпитали фахівця  - флеболога, лікаря вищої категорії Олега Михайловича СЛАБОГО.


Що потрібно знати про тромбоз, щоб його уникнути

— 30 травня 2018 —

У це важко повірити, але майже більшість найтяжчих хвороб, а часом і смертельних станів викликані утворенням тромбів у судинах. Що потрібно знати про тромбози, щоб їх уникнути, розповідають лікарі-кардіологи.


Шипшина - королева натуральних олій

— 30 травня 2018 —

Олія шипшини відзначена титулом «королева натуральних олій», адже її властивості дуже й дуже різноманітні. Олія проявляє протизапальну, антимікробну, тонізуючу, ранозагоювальну дію, зм'якшує і вітамінізує. Корисні властивості олії дозволяють її застосовувати при різних захворюваннях.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс