Здоров'я

Зібралися до лікаря? Заготовте шпаргалку

— 16 травня 2018 —

Як часто ми скаржимося на те, що лікар, до якого ми прийшли на прийом, зовсім не захотів нас вислухати, та ще задавав якісь дурні питання. Але, може бути, ми самі виявилися не готові до розмови з ним?


Чим лікувати забиті місця, синці й гематоми?

— 16 травня 2018 —

Прийшло тепло, а з ним почалися виходи й виїзди на природу, дехто вивів із прикомірка велосипед, хтось дістав з комори кросівки, щоб бігати навколо рідного мікрорайону, а то й у сусіднє село на побачення... Словом, ожили майже всі громадяни, але активний спосіб життя не дозволяє повністю виключити одержання травм. При зіткненні з будь-яким твердим, тупим предметом отримуємо забите місце м'яких тканин і може з'явитися гематома, лікування якої вимагає розумного підходу.


Що не можна класти в тарілку перед сном

— 10 травня 2018 —

На думку фахівців, є ряд продуктів, які не можна вживати перед сном, оскільки вони порушують здоровий нічний відпочинок.


Падіння в літньому віці небезпечні, але їх можна запобігти

— 10 травня 2018 —

Експерти відносять до небезпечних випадків падіння людей похилого віку. За статистикою, вони є причиною складних травм, особливо переломів шейки стегна, і смертей. У 2014 році один із трьох громадян у віці 65 років і більше повідомили про падіння. Тим часом, падіння були пов'язані з 33 тисячами смертей.


Природний аспірин: натуральне болезаспокійливе

— 10 травня 2018 —

З незапам'ятних часів було відомо, що кора деяких дерев має цілющі властивості зі зменшення температури, болю й запалень. А спеціальний інгредієнт, що міститься в цій корі, - один з найпотужніших болезаспокійливих у природі.


Як відновити зір за допомогою часнику

— 10 травня 2018 —

З часом організм навіть майже здорової людини починає давати збої. На сьогоднішній день жителі всіх розвинених країн зіштовхнулися з ще однією серйозною проблемою: погіршення зору.


Лікарі вказали на ознаки, що передвіщають швидкий інфаркт

— 10 травня 2018 —

Медики стверджують, що основні ознаки наближення інфаркту можна побачити ще до виникнення критичного стану.


Цікаві факти про кліщів

— 10 травня 2018 —

Традиційно кліщі з'являються наприкінці квітня-початку травня, коли середньодобова температура повітря досягає 5-7 градусів. Весна цього року досить тепла, трава вже піднялася, повітря прогрілося. Тому й кліщі вже активізувалися. 


Кліщі: як уберегтися від паразитів?

— 8 травня 2018 —

Настало довгоочікуване тепло. Усе частіше ми відпочиваємо на природі, біля водойм, у лісі або парку. Але не варто забувати про небезпеки які підстерігають нас. Одна з них - це кліщі. На думку фахівців, найбільш небезпечне те, що кліщі - це «резервуар» таких захворювань, як кліщовий вірусний енцефаліт або кліщовий системний борреліоз (хвороба Лайма). Які саме загрози несуть кліщі? Як уберегтися від укусів паразитів і їх наслідків? Про це ми розпитали фахівця - кандидата медичних наук Оксану Богданівну СЕМЕНІШИН.


Щоб ранок був добрим: 9 способів прокинутися щасливим

— 2 травня 2018 —

Ранок - найресурсніший час. Від того, як ми починаємо його, залежить, як пройде весь день. А із днів і складається все наше життя.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс