Здоров'я

Догляд за волоссям влітку

— 4 липня 2020 —

Піклуватися про волосся влітку простіше, адже не завжди потрібно додатково сушити феном. Однак необхідно захистити його від сонячних променів. Всілякі капелюшки, панами, шарфики і косинки з найтонших матеріалів і прикрасять вашу голову, і допоможуть волоссю пережити спекотний день. Звичайно ж, коли ще, як не влітку, показати красу свого волосся. Отже знайдіть час і можливість зробити волоссю приємно, наприклад, маски, які його і зміцнять, і додадуть блиску, і прискорять ріст.


Дешеві, але цілющі диво-продукти на сніданок

— 4 липня 2020 —

Ранній смерті можна запобігти, харчуючись здоровою і збалансованою їжею, виконуючи регулярні фізичні вправи. При цьому допоможе збільшити тривалість життя дієта для схуднення, в якій завжди присутній один воістину цілющий продукт - йогурт.


Жимолость: корисні властивості ягід і кулінарні рецепти

— 3 липня 2020 —

Жимолость – ягода молодості й краси. На жаль, її складно купити, однак будь-хто  може виростити смачну й цілющу жимолость на дачній ділянці.


Звички, які можуть зруйнувати печінку без алкоголю

— 3 липня 2020 —

Існує думка, що серйозні проблеми з печінкою виникають тільки в людей, котрі зловживають спиртними напоями. Однак це далеко не так.


Як не застудитися у спеку

— 3 липня 2020 —

Що може бути образливіше, ніж застудитися під час відпустки? Здавалося б, літо асоціюється у нас із теплом і морем і в таких умовах захворіти нереально. Втім застуда чекає не тільки у холод, але і після походу на пляж або чергової порції улюбленого морозива. Варто посидіти в кімнаті із кондиціонером, і підвищення температури не змусить себе довго чекати. Чому ж так відбувається? Про це ми розпитали фахівця - лікаря-терапевта Андрія Семеновича ГУДЗІЯ.


Визначено фактор, що подвоює ризик смерті від коронавірусу

— 3 липня 2020 —

За останніми дослідженнями вчених стало зрозумілим, що високий тиск різко збільшує ризик катастрофічних наслідків при зараженні людини коронавірусом.


Холодні напої у спеку можуть викликати судоми шлунка

— 2 липня 2020 —

У надзвичайну спеку потрібно обмежити перебування на сонці в період з 11 до 16 години. Про це нагадали у Центрі громадського здоров’я, відповідні поради розміщено у Facebook.


Як прибрати мішки під очима?

— 2 липня 2020 —

Мішки під очима можуть виникати з різних причин: це може бути набряк повік у зв’язку зі скупченням в організмі надмірної кількості води. Нерідко поява «мішків» під очима пов’язана з недосипанням, перевтомою, пригніченим станом, віковими змінами, захворюваннями нирок, серця, шлунка, гінекологічними та іншими захворюваннями.


Алергія на мед

— 2 липня 2020 —

Мед вважається одним із кращих продуктів, про користь його постійно говорять і пишуть, однак не всім його можна вживати. У деяких людей виникає на нього алергія, причому наслідки можуть бути серйозними.


Чим спека для нас небезпечна?

— 28 червня 2020 —

Ось і літо прийшло. Нарешті спекотне сонце нас зігріває і часом неабияк. У цьому році ми довго чекали на теплу погоду і тепер можемо насолоджуватися нею сповна. Але чи таке дружелюбне у спеку безхмарне небо над головою? У чому ж небезпека спекотних днів і велику кількість сонячного тепла? Як уникнути різних літніх, так би мовити, ризиків? Як поводитись на пляжі, скільки слід нам засмагати? Про все це ми розпитали фахівця - лікаря-гігієніста Євгенію Марківну СЄДИХ.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс